Ga naar inhoud

bouwvakker

Members
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bouwvakker

bouwvakker's Achievements

0

Community reputatie

  1. Het geluid komt naar mijn weten uit een aparte luidspreker en niet uit de luidsprekers van de radio.. Hoe kan ik de massa controleren? Ik neem aan dat je bedoelt dat die ergens contact moet maken met de carosserie?
  2. Ik heb net de antenne onder de hoedenplank gemonteerd en heb 7 satellieten te pakken.. Best netjes dus.. Nu doet zich echter een probleem voor die ik voorheen niet had en dat is dat de dame die de aanwijzingen geeft heel erg stoort met haar stem.. Alsof de luidspreker kapot is..
  3. Ik heb dashboardkastje eruit gehaald maar ik kom niet bij de navigatie in de buurt.. Iemand enig idee?
  4. Ja dat zag ik dus ook maar ook hij heeft er een die goedkoper is voor 45 euro.. Misschien dat die er ook oppast en dan hoeft dakbekleding er niet af. Ik zal hem bellen. Bedankt.
  5. Ik heb navigatiesysteem wat destijds gewoon werd ingebouwd affabriek.. Schermpje zit tussen toerenteller en snelheidsmeter samen met de boordcomputer dus.. Hoe zit het met de aansluiting? Past die er altijd op dan? En waar zit de rekenmodule in dashboard? Of in de kofferbak bij CD rom?
  6. Hallo, Ik heb een vraagje over het vervangen van de antenne voor de navigatie.. Door kortsluiting zou deze volgens de dealer kapot zijn.. Als zij het vervangen kost het me 480 euro.. Daar kan ik net zo goed een TOM TOM voor halen maar nu wil ik het zelf doen.. Ik heb op internet ook ale en tweedehands antenne gevonden.. Ik weet alleen niet hoe ik deze moet vervangen.. Ik heb een Passat Sedan uit 1999. IS het trouwens ook mogelijk om een aparte GPS module er aan te sluiten die ik in de kofferbak leg dan hoef ik de antenne helemaal niet te vervangen namelijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden