Ga naar inhoud

santizon

Members
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door santizon

  1. Eindelijk KW variante 1 inox met 18" RS6 oldskool
  2. Inderdaad vandaag een nieuwe aandrijfas met binnenste en buitenste homokineet vervangen en opgelost. Kost wat, maar dan........
  3. Banden lijkt me onwaarschijnlijk het is een krakend gegrom alleen links voor. De banden liggen er overigens 3 weken op. De auto is welliswaar nog niet uitgelijnd, maar trekt niet.
  4. Helaas homokineet en wiellager ok Iemand een idee wat het zou kunnen zijn??? Het geluid is er met het plaatsen van een verlagingsset kw variante 1 inox ingekomen. Wiel loopt niet aan. Het geluid gaat niet met de toeren omhoog. Over een hobbelige weg geen kraken, voelt goed aan, alleen bij versnellen een krakend gegrom.
  5. Morgen even controleren, maar lijkt meer iets uit de aandrijflijn. Kan het de homokineet zijn???
  6. Hallo, ik heb een grommend geluid linksvoor bij het optrekken in iedere versnelling. Dit bij gewoon rechtuitrijden of naar links of rechts sturen tijdens het rijden. Als de auto eemaal rijd als ik niet aan het versnellen ben is het geluid bijna weg. Met de koppeling ingetrapt hoor ik niets. Vanuit stilstand en vol links of rechts sturend aanrijden hoor ik geen krakend geluid. Iemand een idee??
  7. Het is een sportline zonder extra verlaging op 18" RS6 met Dunlop Sportmaxx tt 225-40-18
  8. Moet ie lager of mooi zo, ik wacht op reacties.http://www.vwpassat.nl/images/smiles/icon_question.gif Question
  9. santizon

    Welke banden ?

    Ik rijd sinds gisteren op Dunlop Sportmaxx tt 225-40-18 (kevlar) wat opvalt is de lage rolweerstand, lijkt beter en sneller te reageren ondanks dat ik 2 inch grotere banden heb. -wordt vervolgd-
  10. Wie heeft er een advies over de maximale bandbreedte op 16 "" Road America velgen. Welke banden staan het mooist??? (prijs, ik ga voor kwaliteit) Ik heb nu 205/55/16 ik wil echter breeder.....
  11. Ik heb vandaag eens wat rondgekeken naar RS6 velgen. (hyper silver) Weet iemand iets over de kwaliteitsverschillen van deze replica's en waar men ze dan het beste kan kopen. Ik zie ook enorme onderlinge prijsverschillen. Alvast bedankt!
  12. Ik heb op de duitse forums mooie foto's gezien van KAW verlagingssets 45/35 voor een 3BG variant. (Voor lager dan achter) Weet iemand waar ik deze in Nederland kan krijgen en er onder kan laten zetten. Alvast Bedankt!
  13. Wie kan mij een paar goede tuningsadressen geven in Noord Brabant. Geen powerbox, maar chip 100pk naar meer. Alvast bedankt!
  14. Wie kan mij wat ervaringen vertellen v.w.b welke (merk)band het beste is voor 18" (zomer) Ik bedoel een goede grip, redelijk geruisloos. Alvast bedankt.
  15. Tis een kwestie van smaak, ik vindt de koplampspoiler wel wat hebben, chromen dakrails staat niet op het verlanglijstje. Wel RS6, 18" en verdere verlaging + chippen
  16. Dit is em de huidige setup http://www.mijnalbum.nl/Album=DVHCTTHB
  17. impagnat, Erg strak, niet te veel, gewoon puur. Laat me het adres maar weten en waar en wanneer de meeting is, misschien kan ik tijd vrijmaken om daar naar toe te komen.
  18. Diesel, handgeschakeld. Ik wil hem graag laten chippen naar 130PK. Tevens 3 cm verlagen en RS6 velgen er onder. (momenteel Road American) Kun je me de adresjes voor het verlagen even doorspelen. Bedankt!
  19. impagnat, Ik heb een Passat uit 2003 type 3BG variant Urban Grey sportline 100PK, ik hoor het graag.
  20. impagnat,He alvast bedankt voor je reactie. Eibach ok maar moet ik ivm met mijn Sportline uitvoering nog ergens rekening mee houden?? PS ik woon in Boxtel
  21. Hoi, Ik heb een passat 3BG variant Sportline, volgens de opgave is een Sportline al standaard wat verlaagd. Mijn vraag is ik wil hem nog verder verlagen dan deze standaard. Moet ik ergens rekening mee houden om dat het een Sportline uitvoering is. Wie kan mij een goede verlagingsset opgeven en waar kan ik die er onder laten zetten. Bij voorkeur ergens in Brabant. Gaarne een reactie, ik wil het deze lente laten doen. Binnenkort wat foto's van mijn Passat. Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden