Ga naar inhoud

Passarati_V5

Members+
  • Aantal items

    92
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Community Answers

  1. Passarati_V5's bericht in Passat V5 2.3L - motor valt uit tijdens rijden en wil niet meer starten. was marked as the answer   
    Goed nieuws: auto loopt weer!
     
    Had vandaag de gasklep los gemaakt en zo goed mogelijk gereinigd, daarna alles er weer op gezet inclusief gare retourslang en nog maar eens proberen te starten.
    Sloeg niet aan natuurlijk, had ik ook niet echt verwacht dus stoute schoenen aangetrokken en leiding weer los gemaakt om wat brake-cleaner in de inlaat te spuiten.
    Proberen te starten, geen reactie.
     
    Ik weer balen en alles opruimen, toen kreeg ik het briliante idee om alle zekeringen eens na te lopen.
    Natuurlijk de stap die ik meteen had moeten doen maar helemaal niet bij stil gestaan dat het aan motormanagement o.i.d. kon liggen.
     
     
    De 20A zekering nr. 29 bleek kapot te zijn. Vervangen en de Passat starte weer vrolijk op!  😍
     
     
    Even klein beetje warm laten lopen, tevens die brake-cleaner er door blazen. Kan iemand overigens rare dingen horen via de video zoals distributie ketting?
     
    Daarna nog een keer opnieuw gestart, geen probleem.
     
     
     
    (Voorvertoning van YT doet wat raar?)
     
    Mooie bijkomstigheid: Het lampje van de lambdasonde brand nu niet meer. Had naar de kabel gekeken van sensor 1 en viel me op dat de kabel wat moeilijk over een andere kabel / slang liep en er zat een knik in. Kabel wat verplaats en misschien was dat wel de oplossing?
     
    Nou heb ik ook de accu er uit gehad om bij te laden overnacht dus maar even afwachten. Ook mijn koelvloeistof dus in de gaten houden en eerst die nieuwe vacuumslang / retourslang er op zetten zodra die binnen is.
     
    Maar ben wel erg blij dat ik de auto weer aan de praat gekregen heb. 
     
     
     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden