Ga naar inhoud

crazyheinz

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door crazyheinz

  1. Heb pas enige ervaring opgedaan met alcantara. De stof is bij verkeerd reinigen gelijk verziekt. Dus koop geen agressieve reinigings middelen voor alcantara -sonax- (Heb hier pas een verhaal van gehoord in een RS6, waar een nieuw interieur in kan). Gewoon reinigen met een vochtige theedoek/badstofdoek zoals gezegt of met en paardenhaar borstel schoonborstelen.

    Dus dit product niet te gebruiken?  https://www.amazon.de/Sonax-1837505-206-300-Upholstery-Alcantara/dp/B00100EJ24/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1468222430&sr=8-3&keywords=alcantara

    Bedankt voor jullie tips, zal vanavond eens proberen :)

  2. Ik heb sinds een half jaar deze wagen van het werk gekregen, de wagen werd besteld door een iemand die ondertussen is ontslaan en die ex-collega had dus witte zetels gekozen. Op zich heel mooi behalve dat de zetel meer grijs dan wit begint te zien door mijn jeans die afgaat op de stof. 

    Ik heb eens nagevraagd in de VW-garage hoe ik dat kan oplossen en het vrouwtje aan de receptie zei om dit te kuisen met sunlight zeep...

    Dit lijkt mij niet direct het best idee, vandaar dat ik dit aan de kenners op dit forum wil vragen :) Met welk product krijg ik die mooie alcantara zetels terug wit(ter)? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden