Ga naar inhoud

MagnificentDPE

Members
  • Aantal items

    48
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door MagnificentDPE

  1. Ook ik krijg het wéér niet geïnstalleerd. Vreemde is dat de vorige keer (febr) ging het de 1e keer wel goed, daarna eraf gegooid ivm te vaak geluid bij mobiele flitsplekken en daarna de versie met alleen vaste palen willen installeren. Precies hetzelfde gedaan als daarvoor en toch lukte het toen niet...

    Gisteravond de nieuwste map-updates geïnstalleerd en ging prima. Daarna de vaste flitspalen met geluid erop willen zetten. Discover Pro geeft netjes aan dat op SD1 (of SD2) update-software is gevonden. Desondanks als ik wil 'updaten', blijft hij lange tijd zoeken en geeft hij alsnog aan niets te hebben gevonden en medium controleren.

    Schiet mij maar lek...

     

    (Moet ik dan toch het advies hierboven van Barry_TDI opvolgen??) :wacko:

    Ik heb precies het zelfde ? Met de Flitsupdate van 19 febr

  2. Dank jullie wel voor dit onderwerp. Ik heb de Poi's geladen, je ziet ze ook in kaart, maar ik krijg het niet voor elkaar om een waarschuwing te krijgen. Kan het zijn dat dit niet werkt met de discover pro generatie 1? De auto is uit augustus 2014. Of moet er iets van een optie nog aangezet worden?

    Beetje late reactie, excuus daarvoor, maar je moet in de instellingen wel de optie aanzetten speel geluid af bij naderen van een poi.

  3. Dank jullie wel voor dit onderwerp. Ik heb de Poi's geladen, je ziet ze ook in kaart, maar ik krijg het niet voor elkaar om een waarschuwing te krijgen. Kan het zijn dat dit niet werkt met de discover pro generatie 1? De auto is uit augustus 2014. Of moet er iets van een optie nog aangezet worden?

    Denk dat je in de instellingen idd wel aan moet zetten dat de navi ook eeb geluid afspeelt bij benaderen van een poi, zal morgen ff kijken in de instellingen en reageren

  4. ik heb tot nu toe nog geen "daglicht" stand mee gemaakt op mijn navigatie. Heb al wel met wat instellingen zitten "spelen" maar nog geen effect.

     

    Heb mijn verlichting op de "auto" stand staan.

     

    Tenzij ik de instelling van automatisch schakelen omzet naar "dag" krijg ik het niet voor elkaar om de "dag" stand van navigatie te zien.

     

    Tips zijn welkom.

    Heeft dus niks met je stand van de knop "Auto" te maken je moet het echt in de carsettings onder optie licht aanpassen

  5. Je kunt in het Car menu onder de optie licht de stand verzetten van vroeg, midden of laat. Dit houdt in dat het dimlicht van je auto dus al vroeg (ook al is het zonnig) of midden of juist laat pas inschakelt. Ik heb dit vandaag dus op de stand Laat gezet en idd blijft dan ook de NAVi langer op de dagstand staan. De nacht stand van de navi gaat aan op het moment dat het dimlicht aan gaat.

    Ff proberen dus

  6. Een echte Hollander dus. Misschien de VW handleiding door IKEA laten schrijven :mrgreen:  :mrgreen: :mrgreen:  

     

    Jan

    Nou ik heb het net nog een keer gelezen Jan:-), staat niks over in, alleen dat het geactiveerd wordt bij het sluiten van de auto.

    En dat interieur beweging met een speciaal knopje uitgeschakeld kan worden. ga zelf wel ff in de auto zitten en doe hem op slot en dat eens kijken of ie het doet :-)

  7. Volgens het boekje en de dealer heeft de auto een alarm klasse 3 en zou wanneer de deur op slot zit er bewegingsmelders in de auto zitten. Hoppa ik testen dus. Kids in de auto gelaten, deur op slot en kids als een dolle bewegen. Niks noppes nada?

     

    Activeert het alarm pas na een bepaalde tijd ofzo? Iemand uitleg/duidelijkheid hoe het werkt?

    Hoe weet ik dat het alarm is geactiveerd? Rode lampje bij de zijruit knippert in ieder geval.

  8. Ik ervaar precies het zelfde, hiervoor een Peugeot 508 gehad en die had overdag gewoon de dag modus en s'avonds de nachtmodus. De Passat met Discover Pro navi rij ik nu 1 week en het valt me idd op dat deze (bijvoorbeeld vandaag) vrijwel de hele dag op de nacht modus staat. Het moet volgens mij heel erg licht en zonnig zijn wil de dag modus aan gaan.

     

    Moet zeggen dat ik me er niet heel erg aan stoor hoor, maar de dag modus zou wel sneller aan kunnen ja...

  9. Sinds enkele dagen ben ik in het bezit van een Passat 2.0 TDI met Executive plus. Ik had inderdaad dezelfde vraag m.b.t. het vermijden van een weg. De optie routelijst ontbreekt echter ook bij mij. Daarnaast 2 vragen waar jullie wellicht mee kunnen helpen.

    1. Hoe kan ik favorieten toevoegen bij de navigatiebestemmingen?

    2. Bestaat de mogelijkheid zelf aan te geven of een file omzeilt moet worden of niet. Wanneer de keuze gemaakt wordt voor dynamische route gebeurd dit automatisch zonder dat je vooraf ziet waar de file zich op de route bevindt.

     

    Puntje 2 zou ik ook wel willen weten, of je zelf kunt kiezen of er een alternatieve route gekozen wordt i.v.m. met file?

    Nu doet het navigatiesysteem het uit zichzelf.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden