Ga naar inhoud

vwvario

Members+
  • Aantal items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door vwvario

  1. Hallo allemaal, ik rij zelf in een passat b7 station. Ik zou het leuk vinden om meer liefhebbers te leren kennen en onze passie te delen. Ik heb daarom op facebook een site aangemaakt.  Passat B7 NL . Misschien dat meerdere B7 rijders lid willen worden? Binnen een paar dagen hebben zich al 10 anderen aangemeld. Hoop dat jullie ook interesse hebben.👍  mijn auto kunnen jullie vinden op insta onder :   @vwvario_    grtjs. 

    20221127_201115.jpg

  2. Beste mede rijders , wie heeft er ervaring met een sportuitlaat voor de passat variant 1.8 tsi (bj 2011) .

     

    Ik heb de auto laten tunen naar ca. 200 pk.   Nu gaat hij lekker vlot. Maar je hoort geen sportief uitlaat geluid.

     

    Nu zoek ik een sportuitlaat die bij gewoon stadsverkeer en 130 km op de snelweg  nauwlijks hoorbaar is. En zo gauw je vermogen vraagt hij wel hoorbaar is.

     

     

    Dus graag jullie suggesties.  Bvd.  René

  3. Hallo mede passat rijders.  Wie kan mij een site ( of meerdere )  aanbevelen waar je "betaalbare " accessoires voor de buiten kant kunt bestellen.  Mag ook uit bv hong kong zijn.

     

    Ik ben nu al een poosje aan het rond neuzen maar vindt niet veel voor een passat B7.  En wat er is , is schrikbarend duur.  Heb bv een paar jaar geleden voor mijn passat b6  sedan, een OEM abt voorspoiler uit

    hong kong laten komen.  Was toen ca 200 €  incl verzenden.  Deze koste in nederland iets van 450€.  (  inmiddels een nieuwe computer , dus ben de site kwijt..... )

     

    Dus hoop dat jullie , uit ervaring,  mij wat kunnen aanbevelen.   Alvast bedankt René

  4. @@Rainierrrr , hoi , Rainier , ik heb inmiddels ook een passat variant B7 1.8 TSI.   heb er ook eibag veren onder laten zetten.  Ben nu al 2 maanden bezig om het goed te krijgen.  Was een 2.5  / 3  cm   set.  Achter was hij meteen al 2 cm lager. 0.5 cm  na zakken.  Voor niets gegaan.  met leverancier en importeur van eibag  bezig geweest,  Andere veren voor voor gekregen ( garantie )  na montage maar 1  cm lager geworden..  Hij staat dus niet helemaal naar mijn zin.  Ik heb 18 inch gehouden.  ET 35  hij loopt bij volle belading achter wel af en toe aan.   Hoe is het bij jou inmiddels ????

  5. He he hij zit eronder, de " ABT " voorspoiler. dankzij oem-tuning . Ben dit weekend naar de 7e dubb-inn geweest ( Arnhem ) was helaas de enige met een passat 3C. Moet zeggen dat er helaas weinig aandacht was voor mijn bolide. Ga maar weer eens denken wat ik er verder nog aan kan doen.

    post-17160-1423828673,299_thumb.jpg

  6. goedenmorgen heren,

     

    zowel abt als Rline frontspoiler ben ik uitverkocht, mocht je eea willen stuur me ff een mail.

     

    als goed is vertrekt zending van me 1e of 2e week in maart, welk betekend op zn vroegst in april op voorraad heb.

     

    mvg sam

     

     

    Hallo Sam , dank je voor je reactie , graag wil ik nog wel weten wat hij kost voordat ik hem bestel. Mvg René

  7. Goeden middag heren,

     

    Ja ik kan zowel de ABT als R line regelen, mbt de laatste heb ik veel geduld en uitlegd moeten geven qua levering.

     

    De abt is erg mooi en material is echt super.

     

    mochten jullie geinterseerd zijn in ABT of Rline, wellicht ik dan een groepsprijs kan maken

     

    mvg sam

     

     

     

    Hallo SAM , kun je mij een mail sturen met de prijs. Tevens wil ik graag weten of het eenvoudig de orginele spoiler verwijderen is en dan weer de ABT spoiler er onder klikt. Of moet deze over de spoiler verlijmt en/of geschroeft worden ???

    Mail is : rene-simone@zonnet.nl , bvd.

  8. is wel goedkoop.

    Weet er iemand wat je ongeveer kwijt zou zijn om zo een abt lip te spuiten ?

     

    ik heb mijn abt lip ook van bij Samn hier en heb er 100eur voor neergeteld om te laten spuiten (was nog wat werk aan omdat er wat putjes in het oppervlak zaten)

     

    vraagje , de abt spoiler is dat , ouder eraf abt spoiler erop ?? Of moest je hem over de bestaande heen monteren ???

  9. René,

    De replica abt lip die ik van bij Samn vandaan heb zit vast met lipjes die in de originele bumper klikken. Dus niks kleven of plakken,gewoon inklikken .

     

    Om de nieuwe lip te kunnen monteren moest de originele onderlip gedemonteerd worden, dus niet overkleven of iets dergelijks.

     

    Dit ging dus om de ABT , versie ?? of om de R-Line? En die Samn is dat een particulier, of verkoopt hij meer van dir spul? Hebn je misschien een foto voor me?? Alvast bedankt weer

  10. Hallo heren ( en dames ) kan iemand mij uit de brand helpen. Ik zoek inderdaad zo'n abt spoiler voor mijn passat 3C. Ik had hem al van autostyle besteld. Alleen deze had een slechte pasvorm en moest met kit en schroeven op de betsaande gezet worden. Hoe zit dat met de ABT spoiler. Is dit een vervangende of moet hij ook over de orginele "geplakt" worden. Graag jullie ervaring en mening. Bvd René

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden