Ga naar inhoud

trukker

Members+
  • Aantal items

    104
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door trukker

  1. Ja dat het geld kost oke maar dat ik hoor reken maar zo rond de 7000 euri :angry: (bij de stealer) nou dan zakt mijn broek af. Ik weet er zijn hier hele fijne mensen op het forum die met alle liefde willen helpen maar de helft van de euri zou materiaal kosten zijn dus dan ...........

  2. Zoals topic titel doet vermoeden gaat inderdaad mijn W8 weg :( Na rijp financieel beraad, er moet moet zoveel motorisch aan gebeuren (gewoon onderhoud dat wel) maar dat loopt alleen al aan materiaal zo in de euris,s dat je daar al een leuk Golfje voor kunt kopen. Dan moet het er nog in ook, dus voor mij teveel van het goede. Ik zal hem toch zeker gaan missen, zeer zeker de enorme trekkracht die altijd beschikbaar is met zo,n auto. Tja het is niet anders de beslissing is gevallen. De volgende auto? Een Ford Mondeo(oktober 2007) dus in ruimte ga ik er niet op achter uit maar de rest??? De tijd zal het leren.

  3. Inderdaad kijk en zoek maar eens in het W8 topic. En rond de 160000 km zul je de lambasonde,s moeten vervangen zitten er 4 in :( en tussen de 160000-200000

    km de spanners en-of distributie ketting en voor deze werkzaamheden moet of het motorblok gelicht en-of eruit en reken voor uitbouwen 1 dag werk en voor inbouwen dus ook :cry:

    Misschien kun je hier al wat mee :wink:

  4. Ja dat had ik kunnen zijn als het kenteken begon met 56-??-?? Ben daar wel geweest, enne die domeinen toch die ondermijnen het hele dealer netwerk!!! WHHHAAAAAAA :mrgreen:

     

    Maar er zat ook niks bij he geen sleutels en papieren dus er komt nog wel iets bij maar klopt tis mooi goedkoop kopen zo!

     

    En ja ze hebben soms ook machtig mooie andere speeltjes :D:P:D

  5. Shit shit shit man, wat een oetlul is daarmee bezig geweest :angry: maar een paar maanden geleden heb ik zelf de remschijven voor vervangen en daarvoor waren de remschijven afgedraaid maar helaas ook verkeerd gemonteerd :evil: en dat was ook gebeurd in de garage. Je mag toch verwachten dat daar (experts) nou ja werken.

     

    Enne ja ook ik rij W8 variant blauw metallic en dat sinds vorig jaar oktober enne ik ben terug van vakantie hing 1350 KG aan de haak :P Dat is lol man was in zuid Frankrijk van de Alpen tot in de Dordogne.

     

    Groet en sterkte met het weer in elkaar zetten. Rein

  6. De grote fan van koeling werkt niet draait ook niet als de motor temp te warm wordt nu geeft VCDS 2 foutcode,s aan nml:

     

    17607 P1199nl Verwarmde cilinderrij2 storing in verwarmingscircuit

     

    17570 P1162 nl Sensor voor temperatuur van de brandstof (G81) kortsluiting naar de massa

     

    Wie snapt hier iets van en nog belangrijker wat is er nu kapot en hoe is het te maken zonder direct een bak met geld bij de dealer achter te laten!

     

    Groet Rein

  7. Zo fff een update, nou 1 band aan flarden dus, velg blijkt ook gescheurd! Binnendoor hier in Frankrijk met linker caravan wiel iets geraakt nog gestopt om te kijken en kon zo op eerste gezicht niks ontdekken maar na een half uur trilde de auto een beetje en ik kijk in de spiegel en een hele dikke rookwolk achter ons en de flappen rubber vliegen over de weg reed op dat moment zo,n 80 km per uur. Nou pootje van het gas en stilstaan, band was op de wang compleet gescheurd en lag gewoon los van de rest :cry: Dus reserve wiel erop en verder. Bij de bandenboer langs, en tja velgen voor een caravan, is toch moeilijk hoor eindelijk gistermiddag bij caravanzaak in Villeneuve sur Lot een velg maar een band die ik moet hebben ze niet.Moet besteld wordenen...................... is er woensdag al. Dus Viva La France :|:|:|

     

     

    Dus Nankang banden kunnen ook kapot :evil:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden