Ga naar inhoud

Edjep

Members
  • Aantal items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Edjep

  1. Ik heb in mijn passat ook dit alarm. Eerst wist ik niet dat ik het had, maar toen ik mijn zoontje slapend op de achterbank even alleen liet hoorde ik na 10 minuten een auto alarm afgaan. Het was de mijne! Zoontje was waker geworden en bewogen. Inderdaad ook schakelaar in B-stijl voor uitschakeling sensoren binnen in auto. Alarm geluid is inderdaad niet schokkend.

  2. Eduardo,

     

    Ik denk dat de microfoon in de dakconsole zit. Daar zitten nog wat bedieningsknoppen voor de telefoon. Noodoproepknop en verbindingsknop voor nieuw aan te melden telefoon.

     

    Bediening 510 beperkt te bedienen via stuur. Dit valt mij zelf ook enigzins tegen. Touchscreen op de 510 is leuk, maar is afleidend t.o.v. verkeer. Bediening op stuur werkt dan m.i. beter, of inderdaad spraakbesturing.

  3. Hallo Eduardo,

     

    Passat is natuurlijk een goede keuze. Ik heb er zelf onlangs ook kennis mee mogen make. Mijn configuratie is o.a. ook de RNS510 met spraakbesturing. Helaas werkt deze spraakbesturing alleen als de 510 is ingesteld op duitse of engelse taal. Maardan is het ook wel lachen om hiermee een telefoonnummer o nieuw ades in te voeren. Mijn Nokia maakt gewoon verbinding met de 510, nu is het wel zo dat ik ook de optie telefoonvoorbereiding Preium heb. Dus ik weet niet wat dan de extra toegevoegde functies zijn buiten het feit dat je op het dashbord display alle telefoonnummers kunt zien en kiezen. Kaartupdates zijn verkrijgbaar á €. 235,- Multifunctioneel stuur was onderdeel van mijn Executive Plus pakket. Zeer aan te raden, zeker als je toch al de 510 wil. Bokkering videos gaat in bove eebeaa wagensnelheid, zo rond de 5 tot 10 km/uur.

    Overige vragen heb ik geen antwoord op. Mijn motor is 1.4 Bluemotion met DSG.

     

    Oh, ja, de mooiste kleur is natuurlijk deep black met zwart interieur!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden