Ga naar inhoud

Bastiaan47

Members+
  • Aantal items

    143
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Bastiaan47

  • Verjaardag 26-03-1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.terborgse.nl

Profile Information

  • Plaats
    Gaanderen

Overige

  • Vagcom
    ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Bastiaan47's Achievements

0

Community reputatie

  1. Zo hen ik het ook gedaan, werkt perfect. Wel controleren of je niet langs scherpe delen komt. Houd ook rekening met je lendesteun. Succes.
  2. Heren, even ter info. Deze code werkt ook op een Zenec 3810 voor Ford. Ik weet het dit is vloeken in de kerk maar het is wel handig om te weten.
  3. Proficiat met je nieuwe aankoop. Is geen oneven auto om te zien. Geinig, want gezien wij een tweeling krijgen hebben we ook overwogen om een S-max te kopen. Alleen wilde ik toch in een normale auto rijden en ben ik de stoeltjes in een 3c gaan passen. Dit lukte dus heb ik het S-max verhaal laten varen. Een 3BG is smaller, dus niet om je een rotgevoel te geven hoor, maar waarschijnlijk had een 3c wel voldaan aan je eisen Bovendien is mn vrouw van huis opgevoed met het idee dat alleen Duitse auto's goede auto's zijn (behalve opel). Dus veel andere optie's waren er ook niet Ben wel blij met de S-max. Hij rijdt lekker en is verrassend degelijk gebouwd. Wat een ruimte. Neemt niet weg dat ik mijn Passat mis..........
  4. Heren, Allen bedankt voor jullie suggesties en tips. Heb inmiddels een aantal tests gedaan met 2 kinderstoelen en 1 maxicosi en het PAST HELAAS NIET..... Ik ben helaas gedwongen om een andere auto te kopen... snik, snik..... Een Touran heeft hetzelfde probleem, ook te smal. Een Sharan is wel ruim genoeg maar het oog wil ook wat. Na veel speurwerk en lang nadenken heb ik besloten om een Ford S-Max te kopen........ Is in ierder geval ook Duits. Deze biedt wel voldoende ruimte...... Ik heb inmiddels mijn passat verkocht en heb de S-max al aangeschaft, ik had het niet verwacht maar deze rijdt ook geweldig.
  5. Ik lees net dit verhaal hier...... heel interessant maar ik zie nog geen eind oordeel. Komt deze nog??
  6. Klopt maar volgens mij niet zo duur als een 3c En passen is idd gratis.....
  7. Goed idee Remko heb je een pot met geld voor me.......
  8. Bedankt voor jullie reacties. Ik zal eens gaan zoeken op het web naar de duitse test. Sietze bedankt voor je tips. Indien ik voor een Touran ga moet het wel een nette auto zijn en het liefst een zwarte 2.0 FSI met niet al te veel km. Ik weet dat dit lastig zal worden. Ik ga me maar eens orienteren. Tips / oplossingen voor mijn passat zijn nog steeds van harte welkom, dit is tenslotte wel de goedkoopste oplossing.
  9. Ben er nog niet uit wat ik moet doen. Zit nu te denken om een andere auto te kopen. Misschien is een Touran iets (andere sugesties zijn ook welkom). Heeft iemand hier ervaring mee.... Weet iemand toevallig de breedte van een Touran achterin. Is deze breder dan van een Passat. Bedankt voor de reacties. Ja ik weet het het is dan wel geen passat, het blijft dan in ieder geval een Volkswagen.
  10. Sietze bedankt voor je PB over het nieuwe interieur. Ik wacht je bericht weer af.
  11. Hoe zet je deze 3 stoelen vast? je hebt immers maar 2 3-punts gordels en 1 2-punts gordel??
  12. Nee helaas niet ze zijn pas 2,5 jaar dus ze hebben nog wel een aparte stoel nodig.
  13. Bedankt voor de reacties, de Pheaton lijkt me nog de beste optie. Ik moet dan alleen een inzameling starten want ik kan hem helaas niet betalen ha ha ..... Zelf hoop ik dat ik een set isofix beugels kan plaasten zodat de maxicosi erin past. Ik denk dat het zoeken word naar smalle stoelen. Ik houd de reacties in de gaten, ben benieuwd of er nog meer creatieve oplossingen zijn. De vrouw achterin met de twee kids en een op de voorstoel is voor ons geen optie. In iedergeval bedankt voor het meedenken. Bastiaan
  14. Hallo, Sinds kort zijn we in verwachting van ons derde kindje. (we hebben al een tweeling van 2,5 jaar) Na het genieten van het zwanger zijn ga je nadenken over praktische zaken. Wat doen hiermee en wat doen we daarmee. 1 van deze praktiche zaken is dus ook, hoe zet ik 3 kinderen vast op de achterbank van mijn passat variant uit 2003. Heeft iemand hier ervaring mee of heeft er iemand tips. Onze tweeling zit nog in de autostoelen, en er moet dus nu nog een maxicosi bij. Helaas is de passat niet voorzien van 3 3-punts gordels (is deze evt nog achteraf te monteren). Ik heb hier op het forum gelezen dat er een mogelijkheid is om isofix beugels aan te brengen, maar dan blijft de vraag natuurlijk bestaan past het op de achterbank? Ja natuurlijk weet ik meten is weten maar we hebben nog geen maxicosi. Wie o wie heeft er tips of ervaringen voor ons. Ik ben benieuwd. Groeten Bastiaan
  15. Ziet er idd erg goed uit, ik vind dat de achterzijde iets weg heeft van een C5.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden