Ga naar inhoud

JnKp

Members+
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

JnKp won de laatste dag op oktober 9 2019

JnKp had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Over JnKp

Profile Information

  • Geslacht
    Male
  • Plaats
    Utrecht
  • Naam
    J. Kentrop

Recente bezoekers van dit profiel

897 profielweergaven

JnKp's Achievements

18

Community reputatie

  1. Ik heb vanmorgen ook hetzelfde bericht van Anna ontvangen..
  2. Ja ik dat is wel een dingetje. Ik zie wel of de klep over een half jaar nog werkt.. Gasdicht moet hij in ieder geval zijn voor de APK-keuring. Desnoods even demonteren voor die tijd.
  3. Ik heb een 2.0tdi 3C variant en wilde ook een wat sportiever geluid. Na wat zoekwerk kwam ik uit op een elektrische klep (exhaust cut out). In diverse soorten te koop, niet te duur en gemakkelijk te installeren. Dit heb ik een maandje geleden geleden tussen m'n uitlaatsysteem gezet. Daarbij heb ik de middendemper verwijdert en de elektrische klep voor mijn einddemper geplaatst. Ik moet zeggen het klinkt best goed, niet zo mooi als een sound actuator, maar wel leuk. En als het zat bent, dan kun je hem weer dicht zetten. Dit gaat met een afstandbediening. Zo'n klep kun je gewoon met de gewenste diameter op marktplaats kopen of natuurlijk Aliexpress.
  4. JnKp

    Kentekenplaathouders

    Ik heb hem ook gemonteerd! Hij zit er 1,5 week op maar moest de wagen eerst even wassen voor de foto
  5. JnKp

    Remschijven en blokken 3C

    Er is even wat tijd overheen gegaan, maar uiteindelijk heb ik een volledige Brembo set (gecoate schijven + blokken) besteld. Dit weekend of volgend weekend monteren. Bedankt voor de tips!
  6. JnKp

    Remschijven en blokken 3C

    De remschijven en blokken aan voorzijde van m'n Passat moeten vervangen worden. Rechts is aardig krom en trilt met remmen. Ik zie van alles langs komen in oudere topics. Bosch, Zimmermann, ATE. Ik heb geen idee wat nu een goede combi is met schijven en blokken. Het moet ook nog beetje te betalen zijn. Het gaat om een 3C variant 2.0TDI uit 2009 met 200PK. Graag jullie tips en ervaring
  7. Ik heb voor m'n vakantie een setje MAD-hulpveren (a 135euro) laten plaatsen i.v.m. zware belading van kampeerspullen. Zeer veel schik van gehad. Auto hangt minder door en heeft bij zware belading nog veerweg. Deze hulpveren komen tussen je originele veren te zitten. De achterkant komt wel iets hoger (+/-10mm) te staan t.o.v. origineel.
  8. JnKp

    Chiptuning

    Ik overweeg tuning en wil dan ook gelijk de DSG mee te laten nemen. Alleen is dan even de vraag of de DSG-tuning mogelijk is in combinatie met de 20% korting op stage 1 tuning. Ik ben er nog niet uit welke stage ik dan wil laten doen voor chiptuning en DSG-tuning. Iemand nog tips of advies?
  9. Mijn Passat staat nu nog op 16inch stalen velgen met winterbanden. Zodra de temperatuur +10gr blijft gaat de zomerset eronder. Ik heb eind december een set 19inch Omanyt R36 velgen gekocht met op de randen corrosie schade. Deze velgen liggen nu bij de poedercoater. Als de 19 inch velgen klaar zijn en eronder zitten volgt er uiteraard een foto! Deze 18inch OEM Chicago velgen had ik er altijd onder zitten. Ik heb ze overigens nog liggen. Binnenkort even wat goede foto's maken en dan zal ik ze bij de aangeboden onderdelen zetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden