Ga naar inhoud

wulfke

Full Members
  • Aantal items

    14381
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    442

wulfke won de laatste dag op april 9

wulfke had de meest gelikete inhoud!

Over wulfke

  • Verjaardag 20-03-1982

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Zelzate (BE Oost-Vl)
  • Naam
    Peter

Overige

  • Vagcom
    HEX-V2 Dual-K & CAN
  • Auto
    Passat B8 1.4TSI ACT 2016

Recente bezoekers van dit profiel

7120 profielweergaven

wulfke's Achievements

10,9k

Community reputatie

26

Community Answers

  1. Ik had standaard stuurwielverwarming en kon deze enkel via de clima unit inschakelen. Heb dan een facelift stuur geplaatst met hierop de knop voor stuurwielverwarming. Dat kreeg ik pas werkende met het juiste type gateway en dat dan hierin te coderen. Dus je zou eens kunnen kijken of je in de gateway een codering kan vinden welke slaat op de stuurwielverwarming (indien het een beetje gelijklopende is met VW). Op de travel assist vraag weet ik helaas geen antwoord.
  2. Comfortmenu (comming home, sluiten en openen,..) komt uit het CCM, waarin ook de immo zit met startonderbreking. Misschien dat daar de link met de motor / chippen gezocht kan worden.
  3. PR code DF5 slaat blijkbaar op het motortype 2.0TFSI
  4. Volgens ETKa zijn het 2 delen dus zouden beide delen een onderdeelnummer erop moeten hebben.
  5. Hier spreken ze niet over R-line of dergelijke. Enkel dat het niet past voor Alltrack en 2.0TFSI. Bij de AHW shop hebben ze zowel de linkse binnen en buiten als de rechtse binnen en buiten.
  6. De TS toont een intacte rechtse kant, dus weet nu niet goed of dit nu de defecte kant is en een foto is van voor het defect want anders is het de linkse kant die defect is.. Ook even moeten kijken wat PR code DF5 is want heb zomaar wat gezocht en dat was de eerste hit die ik tegen kwam. Dus of er veel afwijking is met een standaard versie of R-line versie weet ik niet.
  7. Zal iets in de richting van 3G9945105A of 3G9945106A zijn.
  8. Op passat3c.info stond destijds een berg informatie over ombouw in de 3C. Helaas is deze offline maar er was hier een topic over om hem terug op te roepen. Misschien lukt dat nog steeds, Topic
  9. Succes, Ik heb nog wel wat witte ledjes liggen van de ombouw van wit naar multicolor.
  10. inbouwen ambiente verlichting.pdf
  11. Hmm, geen idee waarom je de overige tabs wel kan openen dan en niet de 3G rubriek. Kan je even Deze link proberen.
  12. Er staat hierover een how to in het KB welke ik destijds had gemaakt bij de ombouw naar wit op het dashboard. Ondertussen zijn bij mij nu alle strips omgebouwd naar multicolor ambiente.
  13. Volgens ik heb begrepen heb je toch geen SD slots meer op de MIB3 toestellen ? Dus langs daar kan je al zeker de "update" niet uitvoeren. Maar gezien de software op de MIB3 toestellen totaal anders is lijkt me dit niet mogelijk te zijn, is tussen de MIB2 media, MIB2 pro en MIB2.5 toestellen al een verschil in welke toolbox je moet gaan gebruiken. Kan zelfs niet bevestigen dat de MIB3 toestellen het al niet standaard toelaten om die dual functie hebben gezien android auto ook al draadloos kan hierop. Dus wie weet kan je al daarop de navigaties naast elkaar laten draaien.
  14. Een andere optie kan zijn dat je in de hemelunit de alarmknoppen inbouwt en hierop de garage AB op aansluit.
  15. Vandaag er ook eens mee aan de slag geweest. Met de eerste toolbox lukte het me niet. Ik heb een MIB2.5 toestel met 9,2inch scherm en de toolbox gaf geen optie om het scherm vrij te geven. Dan de toolbox verwijderd en deze van M.I.B - More Incredible Bash geïnstalleerd en daar is het wel mee gelukt. Dus belangrijk om te weten welk toestel je erin hebt zitten om zo te kiezen welke toolbox je neemt. Dan via een laptop of PC de bestanden, welke je ziet rechts in het beeld als je naar de link surft, op een geformatteerde SD kaart zetten en de "update" installeren. Laatste foto de kaart weergave in het AID met op DP navigatie met Google maps actief.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden