Ga naar inhoud

Passat B7 met 360 ops/pdc/pla


Diver

Aanbevolen berichten

On 17-2-2022 at 17:30, Diver said:

Heren is er iemand op het forum die deze uitvoering heeft op een B7, ik zou dan graag het Vin nummer van deze auto hebben, is wat makkelijker zoeken naar onderdelen. de info mag via PB, posten mag ook. En dan bedoel ik af fabriek. 

Mooi projectje @Diver.

Volgens mij heb ik pla2.0.... (automatisch inparkeren) 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren bedankt voor al de info. Een tip voor mensen die het ook willen inbouwen, let op als je een kabelboom voor achter koopt, er zit verschil in een sedan en een variant. als je een bumper wil om bouwen kan dat ook, aan de binnenkant staat een kruisje waar je het gat moet boren. de sensor beugels zijn voor een passat niet los te koop, worden met de bumper meegeleverd. Nu wil het geval dat ze voor een Alahambra wel los te verkrijgen zijn, zie ETKA links voor Halter vorne links 7N0919493B Halter vorne rechts 7N0919494B Halter hinten links7N0919491B Halter hinten rechts 7N0919492Bkosten €11,48 pst bij de dealer, zal nog wel meer tips delen tzt. Dit schema komt uit ETKA en is voor MIJN auto, maar je kan dus zien dat de achterkant voor een sedan en variant verschillend zijn. 

Electrisch schema PDC-OPS-PLA.xps

aangepast door Diver
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo vandaag weer wat onderdelen gesprokkeld, bij @navi16 geweest om de achtersensors op te halen, nogmaals bedankt Peter. Ook de voor sensors gekocht op Ebay, en nog wat stekkers en pennetjes besteld, en de juiste tang om ze er op te knijpen nog bedankt voor de link @wulfke Peter. Daarna de knoppen aan de rechterkant van de pook even uitgebouwd om te kijken welke draden er allemaal op de stekker zitten, er moeten er 2 bij namelijk pin 10 en 11, wat klopt volgens de schema`s. Tevens mijn vermoeden gecontroleerd en dat was die van, volgens mij werken alle knoppen ook diegene zonder logo, en dat klopte ook. de knoppen zonder logo zijn geblokkeerd, als je die blokkering er uit haalt werken de knoppen gewoon. zie de foto`s. als je het uit elkaar haalt kan je de groene blokkering er uit halen. Wat ik nu eigenlijk alleen nodig heb is een knop ipv een hele unit. dus nu de vraag wie heeft er eentje liggen:-D

 

 

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.jpg

Knop voor PLA.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 minuten geleden, bandjes zei:

Thanks voor de tip van de blokkering! Mooi projectje om daar de uitlaatklep op aan te sluiten :-)

Dan ligt het er alleen nog aan of het een schakelaar of een druk knop is, maar dat kan je weer in het schema zien.  

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zijn allen maak contact drukknoppen die erin zitten. Handig als je een specifieke knoppen combi moet maken welke niet beschikbaar is, anders zou ikzelf er niet zoveel energie in stoppen om deze om te bouwen. Maare lekker bezig zo. De stekker in de knoppenbalk bevat 000 979 009E pinnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De knop is bedraad, stap 1 is af, moet nog even wachten op wat spullen en dan gaat eerst de achterbumper er af en als die klaar is de voorbumper. Heb geen haast dus alles op zn tijd. Het moet wel goed en netjes. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo vandaag de achterbumper gedaan en de bedrading naar de module onder het dashboard. We zijn op de helft. de gaten van de sensors heb ik uitgemeten aan de hand van de lengte van kabelboom. 

 

20.jpg

2022-03-12 09.23.44.jpg

2022-03-12 09.42.30.jpg

2022-03-12 10.09.19.jpg

2022-03-12 10.23.49.jpg

2022-03-12 12.33.27.jpg

aangepast door Diver
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zojuist, Diver zei:

Ja het forum is wat veranderd hé, zoveel wordt er niet meer gemod. how to wordt ook bij gehouden hoor.

Ik koop gewoon een volle wagen, daar moet niet aan gemod worden 😵🤪🥴 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden