Ga naar inhoud

Op zoek naar NL of ENG digitaal instructieboekje van de Passat 8B van 2017


Aanbevolen berichten

Een goede morgen,

Na bijna 10 jaar te zijn weggeweest, ivm de verkoop van mijn eerdere Passat 3C en in de tussentijd andere type wagens van de zaak te hebben gereden, en vanaf december weer in het bezit te zijn van een zakelijke Passat 8B van 2017 ben ik op zoek naar een digitale versie van een Nederlands of Engels instructieboekje van dit type passat.

Ik heb al op internet rond gezocht en op dit forum en andere forums, het enige boekje wat ik gevonden heb is de Duitse versie, nu zag ik hier dat iemand in een ouder topic een link had gestuurd naar een mede forum lid van een engelse variant, maar deze link werkt niet meer.

Als iemand mij een werkende link kan sturen van een Engelse of liever nog een Nederlandse versie zou ik hier super geholpen mee zijn, dan kan ik mij alvast inlezen. Het is nog een week wachten, maar wachten dat is het lastigste 😃

Ik zal wat foto’s posten zodra ik de wagen binnen heb.

alvast bedankt.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Bedankt voor de links, volgens mij is 2015 nog van het oudere interieur volgens mij want inderdaad de plaatjes lijken wel van het oude type te zijn, ik zie namelijk niets terug van de digitale cockpit , en de navigatie lijken de oudere type.

Maar het leest ieder geval makkelijker dan duits :-) .

 

schijnbaar kan je ook online bij vw de boekjes downloaden maar dat werkt niet, las daar ook meer klachten over op diverse sites.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Ja, jammer. In Duitsland kan je een internet-versie van je instructieboekje inzien als je je VIN-code intoetst. Dat werkt op volkswagen.de alleen voor in Duitsland geregistreerde auto’s.  In Nederland werkt dat (nog) niet, maar komt misschien nog wel.  Ik heb bij mijn 2020 auto al geen onderhoudsboekje meer gekregen, afstempelen na een beurt gebeurd dus nu ook elektronisch, de dealer kan alleen nog de onderhoudshistorie voor je uitdraaien.

Link naar bericht
Delen op andere sites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden