Ga naar inhoud
  • 1

Vagdiagnose gezocht in omgeving groningen


Apmani

Vraag

Hoi, 

ik heb een maand geleden een andere Passat gekocht, helaas had mijn oude 1.9 TDI ineens problemen, iets met rookpluimen, inhouden van de motor en constant in de noodloop te klappen. Dus die heb ik maar weg gedaan. 
Nu heb ik dus een andere Passat gekocht. Een 1.8 TSI uit 2009 oude type. Maar daar gaat mijn vraag niet over. 

Er zit een Rns 510 in, bij aankoop van de auto merkte ik al dat de radio niet reageerde op de knoppen op het stuur. De radio schakelde ook niet uit bij uitnemen van de sleutel. Daarna tijdens lange ritten Viel de radio om het half uur, drie kwartier ruit. Na hier en daar gezocht te hebben, zou dit verholpen kunnen worden met het vervangen of updaten van de canbus. Na de vakantie viel de radio uit en ging niet meer aan. Dus ik heb de accu klem eraf gehaald, en ja hoor de radio starte weer op. Maar hij vraagt nu om de code. Deze heb ik niet gekregen van de garage waar ik de auto gekocht heb. En bij navraag konden ze mij niet daaraan helpen. Ik moest maar naar een Volkswagen dealer gaan. 
 

Weet iemand een specialist in of in de buurt van Groningen? Die mij kan helpen dit te fixen. Anders wordt het een ritje naar Utrecht. Ook leuk, maar dan zit ik daar 2 tot 3 uur duimen te draaien.

ik hoor het graag als iemand een andere oplossing weet.

 

groet albert
 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
22 minutes ago, dieseltje said:

Moi Albert welkom

ik woon in Groningen

Dag Dieseltje, het is inmiddels  3 jaar geleden dat ik me aanmeldde met mijn eerste passat en ik heb goed rondgekeken maar ben je nog nooit tegengekomen in Groningen. ?
 Zoals je kunt lezen ben ik inmiddels over naar benzine. Hopelijk heb ik in Kloostertille wat goeds gekocht, tot nu toe nog geen problemen. Behalve de radio. 
ken jij of weet jij waar ik hier in de buurt hulp kan krijgen met uitlezen code en zorgen dat de radio werkt met de stuurwiel bediening? 
 

 

aangepast door Apmani
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden