Ga naar inhoud
  • 0

Alterego verlagings vraag


AlterEgo

Vraag

Misschien toch nog een vraagje voor jou, of voor de verlagingsspecialisten. Ik ben op Felgenshop.de wat velgen aan het simuleren in de 3D omgeving. Maar nu vroeg ik me af of het getoonde model een Passat zou zijn met een normale ophanging of met een verlaagde ophanging? Zie ook foto.

Indien dit een passat is met "normale ophanging" dan vind ik 18inch best nog meevallen. Het ziet er niet gek uit. 

Schermafbeelding 2020-04-27 om 16.34.17.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Ik ben in blijde verwachting van de velgen. Volgende week zou de bandenman ze ontvangen. De verlagingskit laat ik even zo als het is. Dit is de eerste keer dat ik niet OEM velgen koop voor mijn wagen, dus heb wel wat vragen:

1. Hoe krijg ik het VW naafdop logo'tje terug op de velgen? Ik laat ze installeren door een bandencentrale, zetten zij de oude naafdop over? Of moet ik zelf naafdoppen voorzien?

2. Mijn wagen staat dag en nacht in een straat in de stad. Hoe gegeerd zijn banden bij diefstal? Is het zinvol om antidiefstal bouten te voorzien? Of heeft elke  'dief' tegenwoordig wel de gepaste adaptertjes met hem mee?

Thx!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Naafkapjes/doppen moet je zelf overzetten of even aangeven dat je wilt dat zij het doen als ze passen tenmnste. Anders zul je andere kapjes moeten bestellen.

 

Slotbouten ben ik niet zo van. Heb die van mij afgelopen jaar vervangen voor normale bouten nadat er een lastig los ging.

 

Heb overigens nog een nieuw origineel vw setje liggen.Ooit cadeaugekregen. Specs weet ik zo niet uit het hoofd. Mocht je interesse hebben laat maar weten.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Van 16inch naar 18 inch zonder te verlagen. Ik ben best tevreden over het resultaat. Gelukkig maar. Niet zo gek verschillend van de sepang. Maar het staat hem wel.

Volgende week vrijdag ga ik de ruiten laten blinderen. Ik dacht aan 20%

velgen.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ziet er goed uit.

Is de Passat grijs of bruin van kleur? Op beide foto's heb je een andere kleur namelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Foto’s doen eigenlijk de realiteit geen recht. Hier op straat in het echt is het indrukwekkender.

De kleur is bruin. Wat teveel filtertjes er over om nog de kleur te zien denk ik. Die met de 18inch versie doet de eigenlijke kleur het meeste recht aan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden