Ga naar inhoud
  • 0

Update navigatie?


mpgjacobs

Vraag

Hallo allemaal,

ik ben een newbie op zowel dit forum, als op het gebied van VW, dus mocht ik iets zeggen wat niet correct of dom is, dan bij voorbaat mijn excuses :)

Ik heb enkele vragen over mijn naviagatiesysteem.

Ik rijd sinds afgelopen zaterdag een Passat Variant 2.0 TDI uit november 2015. Nu wil ik graag weten of ik een up-to-date navigatiesysteem heb.

Als ik op deze pagina kijk, dan zie ik een aantal Infotainment systemen. Afgaande op de foto's, dan vermoed ik dat ik de Discover Pro heb, maar volgens kan ik niet met gebaren bedienen, dus ook weer niet.

https://www.volkswagen.nl/service/infotainment/infotainment-en-audio/discover

Als je op "meer informatie" klikt, dan werkt de link trouwens niet. 

dan nu de concrete vragen :)

1. Weet iemand hoe ik erachter kom welk type ik nu precies heb?

2. Bij de instellingen van mijn navigatie zie ik informatie over de versie die ik heb. Hoe kom erachter wat de laatste versie is? Bij mij staat er nu 2016, maar dat zegt misschien niet alles

3. In mijn dashboard kastje heb ik de SD card gevonden. eigenlijk heb ik alleen op onderstaande website update software kunnen vinden. Als ik dit zou uitvoeren, gaat dit dan goedkomen denken jullie?

https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/de/de/index/downloads/maps-download#/?car=18376ef1-3489-4eeb-8dd0-2779594187ea

 

Mijn dank voor jullie hulp alvast!

Groet,

Matthieu

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

5 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden