Ga naar inhoud
  • 0

Camera Variant B6


Gerardk

Vraag

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0
22 minuten geleden, Gerardk zei:

het gaat om een variant. wat wordt het meest toegepast high end of low end camera.

Dat is net wat je wil, Bij een low end bewegen de lijnen waar je heenrijd niet mee, je heb dan ook een grotere gevaren zone. Bij de High end kamera bewegen de lijnen wel mee en geeft dus aan waar je uit gaat komen en of daar dingen staan die je misschien gaat raken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ligt een beetje aan wat je uit wilt geven, welk bouwjaar je auto is en hoe ver je wilt gaan.

Voor een high end camera heb je een module, een camera en een kabelboom nodig. Deze camera past alleen in de latere b6 modellen. Reken op een paar honderd euro. Ook is het beeld matig, plus zijn de meedraaiende lijnen.

Voor een low end camera heb je een camera nodig die vaak nieuw geleverd wordt met kabelboom. Deze zijn in twee maten te verkrijgen, dus passen in de eerste b6 en later b6 modellen. Reken op nog geen honderd euro. Het beeld is vaak erg scherp, nadeel zijn de niet meedraaiende lijnen.

Meest gebruikte is de low end. Maar dit heeft vooral met het kostenplaatje te maken. Plus dat ze altijd passend te verkrijgen zijn. Ze werken gewoon perfect en velen vinden de meerprijs van een high end niet opwegen tegen die van een low end.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden