Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
El Fuego

Welke velgen?

Aanbevolen berichten

Het betreft weliswaar geen Passat, maar hopelijk is het geen probleem dat ik het Passat-forum om advies vraag. De Arteon is immers onderhuids grotendeels een Passat. Mijn vraag heeft betrekking op de kleur-velg combinatie. Ik ben een prachtige witte demo R-line tegengekomen, die het naar alle waarschijnlijkheid ook gaat worden. Ik twijfel alleen heel erg over de kleur velgen.

 

De auto staat nu op 20” antraciete Rosario’s, hetgeen erg stoer staat en mooi combineert met het doorgetrokken panoramadak. Ik ga de auto echter zakelijk rijden en ben bang dat de antraciete velgen icm de witte lak iets teveel reacties oproept, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Is wellicht iets te. Daarom was ik er van overtuigd de velgen om te laten zetten naar de reguliere zilveren Rosario’s (kan zonder meerprijs). Hoe langer ik echter naar de antraciete combinatie kijk, hoe meer ik begin te twijfelen. Wat vinden jullie? Kan de combinatie met de antraciete velgen zakelijk?

 

Ik heb een foto bijgevoegd hoe de auto nu is en voor het vergelijk een internet-foto van een witte R-line met de zilveren Rosario’s

post-17746-0-58611500-1537687682_thumb.jpeg

post-17746-0-74676800-1537687698_thumb.jpeg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik vind de zilveren variant mooier en zakelijker.

Maar zo heeft een ieder een voor keur. Ik vind de donkere wielen een kleinbeetje naar ordinair neigen (excuus).

Je moet natuurlijk altijd nemen wat je zelf mooi vind.

Succes met je keuze De auto is in ieder geval SUPER!!!!!

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik vind de wielen teveel op de Rail Lugano’s lijken (niet de Lugano’s van vw zelf????) en mag wel wat spannender miz. Of het nou de zilveren of zwart wordt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Zilveren velgen is inderdaad zakelijker. En ik vind donker velgen eigenlijk alleen mooi als ze in 100% showroomconditie zijn. In de Nederlandse omstandigheden zijn ze dat zelden en en vind ik het er al heel snel "fout" uitzien. Zilver lijkt me dus een veilige en mooie keuze.

Veel geluk en rijplezier met de Arteon.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Log in om dit te volgen  

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden