Ga naar inhoud
  • 1

Vervangen ventilatierooster middenconsole


Imagine333

Vraag

Zal je net zien... zo voor de vakantie.

 

Één van de luchtroosters voor de achterzitters in het middenconsole is kapot... (zie foto, rechter zijde van rooster)

De 'schuif' is eraf en in het binnenwerk ligt een klemmetje los.

 

Is zoiets te bestellen en makkelijk zelf te installeren?

 

Volgens de garage moet dan de hele middenconsole los en eruit... ik weet zeker dat er slimmere kenners in dit forum aanwezig zijn :wink:

 

Hoor het graag, dank.

 

EDIT: link naar foto (lijkt of de uploader niet werkt): https://app.box.com/s/v6mekcqqgk5f1av0csg09tvt7m02k6a2

post-27574-0-38551900-1532333412_thumb.jpg

aangepast door Imagine333
Link naar reactie
Delen op andere sites

7 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

De hele 'achterklep' van de middenconsole is relatief makkelijk los te halen, ik moet alleen ff opzoeken hoe het moet, want het is al weer ff geleden dat ik die van mij heb losgehaald. Je moet onderaan heel veel kracht zetten, je hebt het idee dat je de boel binnen sloopt, en dan kan je hem als een achterklep omhoog open doen en losbreken.

 

Ik heb het idee dat het schuifje niet los gaat zonder hem te slopen. Haal anders een hele achterkant met rooster op een eBay, kost je de kop niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik had hetzelfde probleem en heb zoals bij de foto van Stief, hem gedemonteerd. De roosters zitten in een eigen unit die je los kan schroeven en uit kan nemen. Ik vond op een na, alle onderdeeltjes terug dus kon een schuifje herstellen. Ieder schuifje bestaat uit 3 delen. Dit is wat gepriegel, maar is te doen. Om het schuifje weer over de lamel te plaatsen heb ik eerst 3 lamellen uit het rooster verwijderd, het schuifje weer teruggeplaatst over de lamel en daarna weer in elkaar gepuzzeld. 

Ik heb al op ali express gezocht naar een volledig schuifje, maar de juiste heb ik nog niet kunnen vinden. Volledige units zijn wel te vinden bij onderdelen sites, maar ik vind het niet belangrijk genoeg om 100 euro aan uit te geven.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden