Ga naar inhoud
  • 0

Navigatie update


jelich

Vraag

Na de update van Discover Pro 2017 bleek dat belangrijke wegen zoals de A4 Midden-Delfland (geopend december 2015) nog steeds niet zijn opgenomen.

Erg onhanding als je daar vaak over moet rijden en de navigatie off-road raakt.

Zie onder het antwoord van Volkswagen. Ze gebruiken kaarten van Here, die wel al lang die A4 in hun systeem op Internet hebben staan.

Nu gevangen tussen VW, de kaartenmaker - niemand doet iets. Hebben anderen hier ook last van?

 

j

 

Hartelijk dank voor uw e-mail over de navigatie update. Uit uw e-mail begrijp ik dat er een aantal wegen niet worden weergeven op uw Discover Pro navigatie systeem. Goed dat u dit kenbaar maakt. Volkswagen werkt met een navigatie leverancier, deze past de wegenkaarten aan naar aanleiding van de wijzigingen die zij door hebben gekregen. Zij krijgen deze wijzigingen door van verschillende bronnen. Een keer per jaar wordt er een nieuwe kaart gemaakt, met alle doorgekregen wijzigingen. Het kan voorkomen dat een wijziging niet is doorgeven, waardoor deze niet verwerkt is in de nieuwe wegenkaart door de navigatie leverancier. Daarna wordt het kaartmateriaal aangeleverd aan Volkswagen. Volkswagen verwerkt dit kaartmateriaal als onderdeel van de gehele navigatie update. Naast het kaartmateriaal betreft de update ook vele andere zaken, zoals Points of interest, Restaurants en hotels. Tevens voert de fabriek vele kwalitatieve controles uit op de data en moet het vertaald worden, waardoor de doorlooptijd voor de productie van een nieuwe update langer duurt. Dit kan veroorzaken dat op het moment van aanschaf van een update niet alle nieuwe wegen erop staan. 

Graag wens ik u een prettige dag toe. 


Met vriendelijke groet,

Volkswagen Customer Care

Link naar reactie
Delen op andere sites

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Is een alom bekende "eigenschap" van kaart materiaal wat op een systeem zelf staat. Here heeft online kaarten dus kunnen zij een nieuwe weg sneller publiceren op hun kaarten.

Ga er maar vanuit dat een weg die vers geopend is na ca 1~1,5 jaar pas op de nieuwe update verschijnt. VW zelf zegt al dat ze maar 1x per jaar een update doen.

Deze policy hebben meerder fabrikanten.

aangepast door dieseltje
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden