Ga naar inhoud
  • 0

koppeling slipt na tuning


edje

Vraag

Beste leden,

 

Vanmiddag mijn auto getuned, proefrit gemaakt en alles leek goed. Mooie waardes dus ik was helemaal happy. Op de terugweg stukje snelweg even accelereren in 6, o shit nee he koppeling slipt als een malle. Dikke balen natuurlijk maar wat kan ik nu het beste doen. Zijn mijn platen al zo slecht dat ze origineel er ook aan zaten te komen. Want dan laat ik de tuning zo en zullen er nieuwe platen in moeten. Of moet het koppel terug gezet worden en zijn dan de problemen ook over.

 

Ik hoor het graag mensen wat ik hier mee moet,

 

Gr.Edward

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Weet niet hoelang je het wilt uitstellen. Rustig aan en hij houd het nog wel vol?

nou ik wil morgen gelijk een afspraak maken bij mijn eigen garage, maar ik weet niet wat verstandig is. Gewoon de originele er weer in of een sterkere, en welke moet ik dan hebben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Heb dit ook gehad, alleen was het bij mij pas na stage 4 tuning. Normaal moet stage 1 tuning geen problemen geven, zeker niet bij goeie bekendere tuners. Dus gewoon oem erom en weer gaan.

Nou ik kom net bij de garage weg en die kwam met prijzen van versterkte koppeling met vliegwiel, waar we allebei van schrokken. Hij zei precies hetzelfde als jij, dus er komt oem in dat scheelt zoveel dat ik dat wel durf te gokken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden