Ga naar inhoud

Full member 15 20 25 en 50 €.


Aanbevolen berichten

  • Reacties 174
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

die zijn onderweg naar ons, zodra ze er zijn gaan we weer versturen

@@Ivo oké bedankt voor de reactie. Dacht al iets in die richting. Krijg een goeie terug vd belastingen dus dan kan er begin 2017 wel eens wat extra gedoneerd worden aan dit prachtig forum.

Zo sinds vandaag ook "full member"

Posted Images

op het moment dat iemand doneert, bijv via PayPal maakt het niet uit HOEVEEL deze doneert, het automatische systeem vraagt het jaar erop automatisch (maar) 15 euro

Link naar bericht
Delen op andere sites

je kan het ook gewoon via PayPal doen, als je je automatisch betaalprofiel maar even uitzet, overigens is het systeem denk ik slim genoeg dat je niet 2x full-member kan zijn.

Misschien schuift je einddatum wel een jaar op.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...

Wanneer kun je eigenlijk je sticker verwachten als je full member bent geworden? :P

Met wat geduld dacht ik dat degene die dit regelt 1 keer per maand of zo in 1 keer een deel verstuurd omdat hij anders iedere dag bij de post staat.

Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Soms als mensen al een keer betaald hebben en denken ik koop in de shop nog een keer een FM status dan betaal je dus dubbel, zeker als je kort voor tijd een mailtje krijgt dat het verloopt en je dan handmatig bijboekt schrijft ie daarna nog eens af.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Soms als mensen al een keer betaald hebben en denken ik koop in de shop nog een keer een FM status dan betaal je dus dubbel, zeker als je kort voor tijd een mailtje krijgt dat het verloopt en je dan handmatig bijboekt schrijft ie daarna nog eens af.

Ik had idd een keer extra geld overgemaakt maar nooit een mail gehad dat er weer betaald mag worden. Maakt ook niks uit hoor, heeft zich gered. Thnks heren????
Link naar bericht
Delen op andere sites
  • 2 weeks later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden