Ga naar inhoud
  • 0

instapverlichting 3c pinbezetting


-=mYst=-

Vraag

In afwachting tot ome ali's setje instapverlichtingen en kabelboom arriveren al maar 'n keer gaan zoeken naar de juiste pinbezettingen daarvoor. Om één of andere reden vind ik vooral pinbezettingen van golf/jetta en ik kom ook her en der tegen dat er 'n verschil is bij de modellen van 2007

 

Daar gaat dus bij mij al meteen een alarmbel af, gezien ik ditzelfde al mee heb gemaakt met het aansluiten van de zetelverwarming op de vagtechniek meeting... hele dag zitten klooien op niks, en bleek dat mijn auto nog één extra kabeltje moest hebben, omdat 2006 model... :bash:

 

schrale troost dat ik alles wat ik gedaan had, ook correct had gedaan, maar dat mijn schema simpelweg niet compleet was.

Hier heb ik dus net ff geen zin in om dat opnieuw tegen te komen en vandaar is dus mijn vraag:

 

op welke pin nummer moet de instapverlichting worden aangesloten bij 'n passat 3c, bouwjaar 2006? Massa is geen probleem, die kan ik overal wel vinden op zo 'n deurpaneel, maar het is natuurlijk de pluspool die ik graag zou willen weten :)

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

Beste allen,

 

Ik ben net nieuw hier op het forum. Ik ben in het bezit van een B8 HighLine Business R, Variant, DSG. 

Toen ik bij een collega met een Audi A7 het logo onder zijn deur vandaan zag komen wilde ik dat ook. Ik heb nu de LED units met logo projectie gemonteerd, alleen die aan de bestuurderskant brandt maar kort, met een pieptoon en gaat daarna dus te snel uit. Dit gebeurt niet met een draaiende motor, dan werkt het prima. Alleen als hij uit is bij instappen of bij het uitstappen als de motor is uitgezet. Het vreemde is dat het aan de bijrijderskant wel gewoon blijft branden/goed werkt. 

Ik heb een nieuwe set laten opsturen maar dat maakt niets uit. Heeft iemand dezelfde ervaring en enig idee?

Groeten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden