Ga naar inhoud
  • 0

Map updates november 2015


tvc15

Vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

@ Herbie:

 

Heb je inmiddels ook de Mei 2016 versie er op kunnen zetten?

Ik probeer dit namelijk en krijg dezelfde exact dezelfde error die jij destijds ook kreeg.

 

Ik heb wel direct gebruik gemaakt van 7-zip maar toch blijft het systeem klagen..zie de bijgevoegde screenshot.

 

Ja, ik heb de Mei 2016 inmiddels geïnstalleerd. Vanwege de problemen die ik met The Unarchiver op de Mac had, heb ik de update net als vorige keer via Windows uitgepakt (ik kan virtueel Windows draaien op mijn Mac). Op die manier geen problemen gehad, het update bestand werd direct herkend. Eerder in deze post gaf @@louisvdd76 aan dat hij 7zX gebruikt op de Mac (http://7zx.nl.softonic.com/mac), misschien kan je dat eens proberen. Als je wilt laten weten of het met 7zX wel lukt de complete update uit te pakken zodat het herkend wordt door het systeem, dan kan ik dat de volgende keer (ergens in november 2016?) ook gebruiken :wink:. Als ik het goed begrijp ging het uitpakken van de complete update (2015) bij @@louisvdd76 niet goed, ben benieuwd of het bij jou wel lukt met de meest recente update.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Ik heb de eerste update (november 2015) via een SD-kaartje gedaan, de laatste update via USB-stick. Heb zelf maar één USB-poort, die zit in de armsteun. Via die USB-stick ging het prima, geen verschil gemerkt met updaten via SD. Laatste update heb ik ook via Windows 10 uitgepakt, volgens mij ook met 7-Zip.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Daarnet de update van November 2016 geïnstalleerd (@@tvc15: bedankt voor de tip over de update).

 

Voor Mac gebruikers: dit keer heb ik de zip-file uitgepakt met Keka. Bij een eerdere update heb ik de zip-file uitgepakt met The Unarchiver, maar toen werd de update niet herkend door de Discover Pro. Met Keka was dat geen probleem: uitpakken kostte iets meer dan een half uur, je kan in het tooltje ook de locatie waar de zip uitgepakt moet worden aangeven => rechtstreeks op de SD-kaart of USB-stick.

 

Bij uitpakken werden twee mapen + twee bestanden in een map gezet, vóór het installereren moet je deze nog wel even op de root van de SD-kaart of USB-stick zetten. Installatie van de update duurde dit keer 37 minuten, ben benieuwd naar de resultaten (had bij de oude versie namelijk wel een paar punten waar een update voor nodig is, eens kijken of die punten na de update wel herkend worden).

 

Snapshots van Keka

post-24017-0-44234100-1478872116_thumb.pngpost-24017-0-52008000-1478872131_thumb.pngpost-24017-0-70729300-1478872142_thumb.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Heb de update vanochtend geïnstalleerd tijdens de rit naar mijn werk.

Helaas wordt de A4 tussen Delft en Rotterdam nog steeds niet herkend. En file informatie (de rode en groene strepen langs de weg) op de AID was er bij mij nog steeds niet.

Volgens de versie info wel degelijk de nieuwste kaartversie (2017) nu actief.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Dingen die me zijn opgevallen sinds ik de update heb uitgevoerd:

 

  • Rode streep op de AID bij file/slechte doorstroming
  • Betere (lichtere) weergave op AID in nachtstand (beter contrast, zie nu meer details)
  • Bij verkeersstromen is kleur groen beter zichtbaar op de Discover Pro bij nachtweergave (feller/lichter groen)

 

Nog geen veranderingen opgemerkt in gesproken instructies, ook nog geen route gehad waar de oude versie de weg niet herkende.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Dag,

 

Ik heb een probleempje.

 

Ik heb de nieuwe software gedownload, uitgepakt met 7 zip, op een sd-kaartje gezet maar nu geeft de auto aan de software niet te kunnen vinden.

 

Op de sd-kaart staan twee mappen: Mib1 en Mib 2, een tekstbestandje en een md5 bestandje.

 

Doe ik mogelijk iets fout?

 

Alvast dank voor de reacties,

 

Wim

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden