Ga naar inhoud
  • 1

RNS 510 POI's


navi16

Vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Thnx voor de info en link Dreke.

 

Kun je het DB3 bestandje ook delen, eventueel tegen vergoeding? Ik download nu van de 3 noordelijke provincie de gegevens met GSAK. Maar als jij al een bestand hebt dat ik nog wil maken kunnen we beter een dealtje maken :)

aangepast door HinkZk
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Thnx voor de info en link Dreke.

 

Kun je het bestand DB3 bestandje ook delen, eventueel tegen vergoeding? Ik download nu van de 3 noordelijke provincie de gegevens met GSAK. Maar als jij al een bestand hebt dat ik nog wil maken kunnen we beter een dealtje maken :)

Wanneer je een of meerde GPX files doorstuurt maak ik er wel een ASC file van, of eventueel een POI file die je direct op je RNS kan zetten.

 

Ik heb geen cacheDB van NL, ik download gewoonlijk 500 caches in de buurt waar ik ben, op bezoek ga, op reis ga... De caches veranderen nl. nogal veel.

Zelf download ik de GPX bestanden (voor Garmin 62s) van www.geocaching.com...

 

grtz, dre

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Dank voor je aanbod Dreke. Heb nu 3 GPX bestanden van de 3 noordelijke provincies. Zou je je mobiele en vaste flits locaties kunnen bijvoegen en hier één POI/DB3 bestand van maken? Ze zijn bedoeld voor mijn RNS510.
Als dit werkt ga ik Poiinspector ook aanschaffen. Voor het updaten is dat handig en als ik een keertje elders ga Geocachen kan ik dit zelf toevoegen :)

 

De 3 bestandjes zijn te groot om als bijlage te gaan toevoegen. Hierbij de links:

 

Groningen

Drenthe

Friesland

 

Wat is het voordeel van een los GPS apparaat zoals je Garmin 62s t.o.v. een mobiel? Als rookie gebruik ik mijn telefoon.

 

@@Diver, dank voor jouw icoontjes!

Grtz, Hink

aangepast door HinkZk
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

 

 

Wat is het voordeel van een los GPS apparaat zoals je Garmin 62s t.o.v. een mobiel? Als rookie gebruik ik mijn telefoon.

 

Ik heb sinds kort ook de geocache app op m'n telefoon, en moet zeggen dat het evengoed werkt als een losse GPS (deze dateert van voor m'n smartphone), en zeker even accuraat is.

Eén voordeel van de app is ook nog dat je ook op satelietbeeld kan overschakelen, wat hier in ieder geval soms makkelijk is...

 

POI bestandje komt in orde...

 

*EDIT*

 

Je hebt 2983 cachen in die bestanden.

Wil je één bestand met alle caches, of wil je de twee soorten (traditional, multi), er zitten geen andere in...

 

*EDIT 2*

 

Link naar poibestand, +/- 5 Mb groot. Uitpakken op SD kaar in de map "Personalpoi".

 

Let op : de flitsdata zijn niet echt up to date. Mijn downloadlicensie bij SCDB is verlopen, daarom nog even de "oude" data gebruikt (van verlofperiode).

 

 

 

grtz, dre

aangepast door dreke
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Super nice Dreke!!

Foto van het resultaat zit in de bijlage.

Wat wil je ervoor hebben? Tradi's en Multi's hadden samen gemogen maar dat kan ik later zelf doen middels jouw bestandje en Poiinspector :)

 

Edit:
Het GPS apparaat is dus voornamelijk van voor de mobiele generatie. Kreeg al het idee dat het geen grote voordelen heeft.

Dat de flits data niet up-to-date is maakt voor mij niet veel uit. Vind de Geocaches belangrijker en flitsers zijn nice to have. Was gisteren ook alleen aan het cachen en dan is het wel handig als de RNS ze ook aangeeft. En dat werkt nu :D

post-26891-0-32391600-1511182537_thumb.jpg

aangepast door HinkZk
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Is er iemand in de regio Friesland die mij kan helpen met het update van firmware en wegenkaarten voor West-Europa?

 

Ik heb een Passat 3C uit 2010. Hier zit standaard een RNS 510 in, echter kan nergens de firmware versie achter halen.

Als ik de setup knop ingedrukt hou kom ik alleen bij FM en AM. Ook na langer inhouden verschijnt er niets.

 

Ik vermoed dat hij nooit is geüpdatet ook niet met kaarten, sommige wegen van 5 jaar staan er nog niet op.

 

Ik vermoed dat er een RNS 510 versie C in zit gezien bouwjaar, en sterretje naast DVD/CD ingang.

Wie kan me helpen met updaten en kaarten up tot date te krijgen.

Of is alleen kaarten installeren voldoende zonder Firmware te updaten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Goedenavond allen,

 

In tegenstelling tot mijn eerder bericht heb ik toch een probleempje met de Personal POI van het nieuwe Flitser bestand 01-01-2019 van onze gewaardeerde Forumlid. Het probleem betreft de zichtbaarheid van de Iconen.

 

Het bestand gedownload en via een SD kaartje geïmporteerd naar mijn RNS510 systeem. Daar stond ook al een oudere versie van het Flitser bestand op.

 

Het nieuwe bestand staat goed op mijn RNS510 systeem, 5 bestanden te weten; Radar, Mobile, McDonalds, BP en Shell -stations.

 

Vervolgens heb ik via de Set Up en sub map 'Kaart' alle P (parkeerplaatsen van uit de standaard te selecteren POI's) en daarnaast Radar en Mobile van de Personal POI aangevinkt om zichtbaar te maken in het Navigatiesysteem.

 

Tot op heden zie ik alleen de P's maar geen enkele Radar en of Mobile icoontjes.. Ik heb al contact gehad met Peter maar deze heeft vooralsnog ook geen idee hoe of wat.

 

Ik heb inmiddels het oude bestand van de Flitsers in mijn Personal POI gewist en het nieuwe 01-01-2019 bestand weer toegevoegd, zonder resultaat..

 

Weet iemand wat ik fout doe of waar het fout gaat?

 

Gr,

Robbert Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden