Ga naar inhoud
  • 0

Airco word niet echt koud


STA

Vraag

hallo allemaal,

 

De airco blaast niet echt koude lucht meer, pas gelegen voor de zekerhoud laten aansluiten op de machine, oude vloeistof eruit en weer nieuwe erin. Hopende dat het probleem opgelost zou zijn maar niet dus. de machine gaf ook geen foutmeldingen of iets dergelijks

 

Airco slaat gewoon aan de fan draait ook gewoon. Normaal gesproken is de leiding van de airco ook steenkoud nu kan je gewoon je hand erop leggen em voelt het wat lauw aan.

 

Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn? Moet ik aan de airco pomp denken?

 

Hoor het graag.. Thnx!!

 

gr sta

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Doet me denken aan je pomp, had dit vorig jaar ook met zelfde symptomen.

Als je er niet te lang mee rijd dan kan je het zelf nog een nieuwe plaatsen.

Ben je er al even er mee aan het rond toeren dan kan de groen-gele fluor olie zwart zwart zijn of onzuiverheden in zitten.

En dan dient de leidingen gespoeld te worden omdat anders de nieuwe binnen no-time ook de geest geeft.

 

Als je het zelf gaat doen eerst je voor je demonteert airco laten ledigen vacuüm en een bonneke vragen te goed om nadien terug te vullen.

 

Tip zoekt u een aircoboer die is een pak goedkoper dan de dealer tot bijna de helft.

tja sorry dealers, als jullie prijzen de pan uitswingen en services ondermaats en dan nog niet weten met wat ze bezig zijn dan zoekt de gewone burger naar andere alternatieven.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Waarom zijn die grapjes zo duur joh? Zit nu bij de dealer ff diagnose vaststellen dan laat ik het ergens anders wel fixen.

 

Ik heb de auto zo gekocht 6mnd geleden, de airco wel aangehad en voelde koud aan dus dacht dat zit wel inorde. Maarja nu je het nodig hebt blijkt het dus van niet.

 

Dus jullie denken dat de pomp kapot is?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Tja, zonder goede diagnose kun je niets natuurlijk. Reken er nu wel op dat je al een behoorlijk bedrag aan diagnosekosten kwijt bent. Het is en blijft ook specialistisch werk wat niet iedereen kan uitvoeren. Succes; we horen graag hoe het verder gaat!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden