Ga naar inhoud
  • 0

[Passat 3C] Iets mis met de airco of niet?


Ozzy

Vraag

Beste mede-passat rijders,

 

Ik denk dat ik een probleempje heb met de airco. :roll:

 

Vorig jaar, toen we op vakantie waren, viel het me op dat de airco minder hard lucht blaast dermate je harder begint te rijden. (en dat is dus echt niet leuk als het buiten 45-50C is...) Het bleek dat er weinig koude middel erin zat, we hebben 'm later bij een Vw/Audi specialist laten bijvullen, maar alsnog was dat ''probleempje'' nog aanwezig, natuurlijk dan wel met iets meer koude lucht.

 

Is dit normaal of is er iets mis met de aircopomp of zo?

 

Verder laat de airco de Passat schudden, zodra je een beetje gas geeft, houd het onmiddellijk op. Ik had van een paar al te horen gekregen dat het hoogstwaarschijnlijk de poulie is van de dynamo of van de aircopomp, hier wordt overigens maandag al naar gekeken.

 

Grz

Ozzy

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Ik heb net ook effe getest of dat hevig schudden nog aanwezig was, ik heb de airco zacht en heel hard laten draaien, maar nee het leek er niet echt op dat dat hevig schudden nog aanwezig was, alleen heel effetjes ging die lichtjes schudden en toen hield het op.

 

Vreemd... :roll:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Wat ik hieruit begrijp is dus, bij jullie blijft ie even hard doordraaien als met 140 ofzo?

 

Kortom, dit wordt weer een dure grap... maarja eerst kijken of er echt niks mis is met de poulie, misschien veroorzaakt de poulie dat wel :roll:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden