Ga naar inhoud

Koplamp probleem 3bg


wspassat

Aanbevolen berichten

Beste mensen,

 

Ik heb een probleem met mijn koplampen. Mijn orginele zagen er niet meer uit door de steenslag dus heb ik via een lokale zaak(Carlife) lampen besteld. Het gaat om de volgende:

http://www.autostyle.nl/dl-vwk38.html

Ik heb er gelijk xenon 8000k in laten zetten. Ik had voor deze gekozen omdat ik erg graag angel eyes wilde hebben.

Toen ik de boel aangesloten had viel gelijk de lamp al tegen. De lichtringen zag je amper branden, maar dat scheen zo te horen dus had ik peg :(

Toen kwam het volgende dat er vocht ik kwam. Ik heb toen me koplamp helemaal droog gemaakt maar het bleef maar terug komen. Dus ik terug naar de Carlife die met het verhaal kwamen van kom er maar mee langs. Wij kijken er naar en lossen het op.

 

Tijdens het vervangen hebben ze me xenonbuis geraakt, dus die heeft schade, hierdoor geeft hij nu een andere kleur en van het vocht werd hij er ook niet beter op. Maar hun beweren dat ik dat heb gedaan.

Nu ben ik 3 koplamp sets en 6 kitpatronen verder en is het probleem nog niet op gelost. Bij de Carlife houden ze het ondertussen ook voor gezien. Die nemen de lampen terug en ik krijg mijn geld.

 

Ik kan nog wel kiezen een andere lamp te nemen en dan moet ik 160 euro bijleggen. U begrijpt dat ik ondertussen de Carlife meer Cardeath vindt.

Dat is deze: http://www.autostyle.nl/dl-vwk78.html

 

Nu is mijn vraag of u misschien een oplossing heeft want ik zou toch zeer graag angel eyes willen met xenon erin.

Ik kan verder ook geen geschikte koplampen krijgen hier in de buurt. Iedereen werkt hier alleen met autostyle. Is de enige oplossing dan die andere lamp voor meer geld?

 

Kan iemand mij hiermee helpen?

Met vriendelijke groet Wouter

 

Iemand toevallig ervaring met deze lampen?

http://www.navaudio.nl/products/Xenon-s ... Xenon.html

Erg aantrekkelijke prijs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou bij mij niet hoor.

Maar ik heb ook kit gebruikt. Heb het laten doen bij een zaak met massa's kit.

Maar nu zit een van die "lichtbollen" ook weer scheef. Dus toch maar de hele zooi terug sturen. Mijn xenon ziet er ook niet meer uit. Was denet nog even weg geweest, en er zit gewoon een rode rand in me lichtstraal ipv blauw.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden