Ga naar inhoud
  • 0

Problemen met Touch Adapter


navi16

Vraag

Sinds een dag of twee heb ik problemen met mijn Touch Adapter. Vanaf het moment dat ik de auto heb heeft hij het perfect gedaan, maar de laatste tijd krijg ik het niet voor elkaar om verbinding te maken.

Ik heb verschillende Nokia telefoons geprobeerd maar helaas :(

Heel af en toe krijg ik verbinding met UHV en gaat mijn telefoon gelijk uit zich zelf Volkswagen bellen, heel vreemd.

De Touch Adapter heeft firmware versie 1.24.

Is hij nu al kapot of doe ik iets fout.

PS. Heb nog 11 maanden garantie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aanbevolen berichten

  • 0

mooi dat had ik ook begrepen nadat ik alles gelezen heb en ik het 1.24 erop en nu moet ik elke keer bij starten de verbinding opnieuw maken, heel irritant en dat verwacht ik niet voor de prijs:) Kan iemand mij een pb sturen met de link voor het downloaden van de update software? Laptop met bt is geen punt. wel windows 8.1, hoop dat het werkt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

echt heel irritant de ene keer doet ie het prima en de andere keer ben je minstens 3 keer de auto aan het opnieuw starten voordat de touch adapter het doet, echt heel vervelend. Ik heb het automatisch verbinding maken ook uitgezet maar heb nog niet het gevoel dat het daar aan ligt. Jullie nog ideeën?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Hallo iedereen,

 

Ik ben nieuw op dit forum omdat ik recentelijk een Golf Plus heb gekocht. Helaas geen Passat....

Hier zit de ingebouwde carkit in en vandaag heb ik via marktplaats een Bluetooth touch adapter aangeschaft.

Ik heb deze vanmiddag in de carkit geklikt en ik kon direct mijn IPhone 5S via Bluetooth koppelen aan de UHF. Handsfree bellen en telefoon beantwoorden (via stuurknop) gaat prima. Echter ik krijg mijn IPhone met geen mogelijkheid gekoppeld aan de touch adapter. Als ik vanaf de tel wil koppelen kan ik wel de pincode invoeren maar koppelen ho maar!

 

Nu heb ik op dit forum al heel veel gelezen over problemen met de sw versie 1.24, de versie die ik heb.

Ik zou deze dus eigenlijk willen downgraden. Kan iemand deze aan mij ter beschikking stellen incl de update manager?

 

Alvast dank

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Hey goedenavond allemaal.

Mijn naam is fatih en ik heb een vw polo glacier blue bluemotion 1.2 tdi 75 pk 2011.

Ik zit met het probleem dat als elke keer in me auto zit contact aanzet dat mijn telefoon automatisch naar de klantenservice van vw belt en telkens krijg ik ook zo'n Duitse spraak bediening van een vrouw in de auto. Op de versie status van mijn bt touch apparaat staat software versie 0124 en hardware 0008 wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat hij niet meer vanzelf belt en die spraak van duits naar engels of nederlands kan veranderen. In mijn instrumentenpaneel heb ik geen menu weergaven en dus vandaar kan ik niks instellen.

 

M.v.g

 

Fatih

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0

Hallo forumleden,

Mijn naam is Henk en woon in het mooie Twente.

Ik ben in het bezit van een Tiguan 14 TSI 150pk bleu motion van 2010, waarin een RNS310 met voor de handsfree een Touch Adapter is gemonteerd. De Touch adapter geeft problemen als het koud is. Start dan niet op blijft in wit scherm hangen. Als je hem loskoppelt en even in de hand opwarmt start ie probleemloos op de SW vers: 0124 en Hw versie: 0008.

Hoewel ik geen Passat rij maar een ander lid van de famile VW vraag ik mij af of er onder jullie zijn die dit probleem kennen en welke oplossing er eventueel voor is.

 

mvg: Henkpost-28431-0-50959700-1548794312_thumb.jpg

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden