Ga naar inhoud

Verzameltopic over de nieuwe Passat mod. 2011


Ydwer

Aanbevolen berichten

  • Reacties 308
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

ik ben er toch echt heilig van overtuigd dat ik zo'n een heb zien rondrijden. Kan het niet zijn dat deze in Duitsland al wel rondrijden? heb hem volgens mij echt hier gezien!

:shock: oeps sorry fopperr had even geen rekening gehuiden dat jij in Duitsland zit.

 

Ik had het over de BENELUX. de info die ik wist kwam van VW zelf en hab deze al eens gepoost in het verleden.

:wink:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan er niets aan doen, maar vind de facelift niet zo heel erg mooi. Hoog/plomp/lomp en 'oudemeneren' komt hij bij mij op het netvlies, maar het is natuurlijk nogal persoonlijk. Excuses voor diegene die net de nieuwe heeft of krijgt ;-)

 

Het 'oude' model blijft een aantrekkelijke auto :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...

Met een 3 liter A6 heb je ook een hele dikke bak! En ze zijn nu redelijk 'goedkoop' aan het worden, want ze zijn aan de straatstenen niet te slijten. Er is bijna geen vraag naar, dus je kunt leuke deals sluiten. En de RS6 moet toch echt even wachten, want die is nu idd nog te duur. Komt vast wel weer een nieuwe lijn, waardoor de oudere modellen voordeliger worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb hem een tijdje geleden hier gezien (rijdt al een tijdje rond hier in Duitsland).

 

Persoonlijk vind ik dit echt Audi en alle merken die dit na-apen een beetje "beter goed gejat dan slecht bedacht". (mijn mening hè, er zullen genoeg mensen die LED's mooi vinden....). Dit soort koplampen is aftermarket voor bijna ieder merk auto te krijgen en vaak staat het daardoor goedkoop.

 

Denk dat de B7 een te strak lijnen spel heeft voor de manier hoe VW die units gebruikt heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb deze al wel gezien, staat toevallig een B7 highline in de buurt. Ik vind de xenons te gek, maar de leds lijken een beetje op de aftermarket DRL's in de koplampen gebouwd worden. De leds in de koplampen is echt Audi en vind leds, net zoals veel drl's in bumpers e.d., een beetje goedkoop overkomen. Maar dat is wat ik ervan vind...

...

 

Zou me verwonderen dat je die al ziet rond rijden...vergissing misschien.

Zijn pas te bestellen geweest vanaf week 3 van januari en dan nog eens +- max 3 maand levertijd is dus ergens in Maart en April dat ze te zien zijn.

 

reeds December '10 stond deze optie er al in maar de wagens werden in backorder gezet en starte pas in week 3 van Januari '11

 

Ik heb die van mij eerste week van december 2010 besteld bij de dealer en hij stond 10-2-2011 in de showroom..... En ik zal vast niet de enige zijn geweest ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weeks later...
Ik lees veel meningen over de LEDS, maar zijn de LEDS al in levende lijve gezien dan in Nederland?

De mijne (variant NightBlue, Executive en Advance pakket) dus met LEDS is eind december besteld, maar krijg ik pas eind april of begin mei.

ik zag er eentje me inhalen een rode en ik zag hem in mijn spiegel van mijn vrachtwagen, en het stond hem best goed (ned kenteken)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed nieuws voor mij, ik mag hem komende donderdag ophalen. Ben erg benieuwd naar de meedraaiende Xenon en de ledjes. Als er dan toch ook nog gloeilampen in zitten wil ik die ook vervangen voor leds. Gloeilampen zijn zoooo 2010 :lol:

Zit er nou ook nog statische bochtverlichting op (icm Xenon), net als bij het vorige model, of wordt hiervoor de mistlamp misbruikt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zit er nou ook nog statische bochtverlichting op (icm Xenon), net als bij het vorige model, of wordt hiervoor de mistlamp misbruikt?

Volgens mij zit de statische bochtverlichting bij de Xenon-uitvoeringen ook onder bij de mistlampen. Jammer, persoonlijk vind ik één zo'n in de bocht oplichtende mistlamp geen porum. Bij het 3C-model dat ik nu heb is het mooi geïntegreerd in de lampunit.

 

Iets anders: is er al een fabriekscode bekend voor het huidige model, afgezien van B7?

Bijvoorbeeld 3CG, analoog aan 3B/3BG?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden