Ga naar inhoud

borleias

Members+
  • Aantal items

    60
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door borleias

  1. borleias

    Plaatjesuit China

    Daar weten ze de kentekenplaten nog eens goed te bevestigen
  2. borleias

    Lendesteun stuk

    Iemand een beschrijving hoe de hoes van de stoel te verwijderd kan worden? Heb gekeken maar kan niet zo vinden wat er losgemaakt moet worden.
  3. borleias

    Lendesteun stuk

    OK, dank voor de info, en dat kan gewoon terwijl de stoel nog in de auto zit of moet de stoel er dan uit? Wat kost de steun die je nog hebt liggen? Is dat plug en play?
  4. borleias

    Lendesteun stuk

    Sinds afgelopen weekend werkt ineens mijn lendesteun niet meer. Bij alle 4 de knopjes hoor ik wat geratel in de stoel maar er gebeurt niets meer. Het lijkt erop dat het motortje dus wel werkt maar het "uitklapmechanisme" niet meer waardoor er niets meer naar voren komt. Iemand dit eerder gehad of enig idee hoe ik hierbij kan komen zonder de achterkant van de stoel open te snijden Of waar ik terecht zou kunnen om dit te laten repareren? Ik ga ervan uit dat ik bij de dealer een heel nieuw mechanisme aangesmeerd krijg terwijl het misschien enkel om een losgeschoten ding gaat ofzo. Alvast bedankt voor de hulp.
  5. Naar aanleiding van dit topic ook even in de schuur gekeken bij mijn wintervelgen ( Perugia 16" ) en daar inderdaad de eerder genoemde VW logo en nummers, echter op een andere spaak staat Ronal. Dit is een merk van velgen. Is het dan aan te nemen dat zij deze velgen maken of heb ik een mooie kopie te pakken? Lijkt me niet dat Ronal deze velgen schaamteloos kan kopieren eigenlijk.
  6. Zal vast iets duurder zijn dan een beunhaas maar die stempel in het boekje is ook wat waard. Dat bepaalt een aanzienlijk deel van je restwaarde.
  7. OK, dat klinkt dan inderdaad als vervangen van de ledjes. Gelijk maar een aantal bestellen dan. Thnx.
  8. Sinds februari heb ik een setje Pilot Xenon's inclusief bijhorende/geadviseerde can-bus LED's als stadslichten van pilotxenonshop.nl. Tot afgelopen vrijdag werkte dit allemaal prima, toen zag in ineens het fouticoontje op het dashboard dat er een lamp stuk was. Even gekeken, bleek rechter stadslicht te zijn. Balen maar ja, kan gebeuren. Boodschappen gedaan, auto gestart, geen melding, dus even uitgestapt, ja hoor, werkt alles gewoon weer. En zo vrijdag nog een paar keer, telkens na een minuut of 5 houdt het ledje ermee op en verschijnt de melding. Zaterdag op pad, lampen aan, ook nu weer na een paar minuten foutmelding op dashboard, geeft netjes aan wat en waar er niet werkt, weer de rechterkant. Dus verder gereden, even later sta ik bij een stoplicht achter een zwart busje waarbij ik goed m'n eigen voorkant kon zien, leek het alsof de linker het nu ook niet deed. Verderop gestopt, uitgestapt en ja hoor, zowel links als rechts deed het nu niet. Dus gisteren gezocht om een nieuw setje ergens te bestellen, dat gezeur wil ik niet hebben natuurlijk maar ergens denk ik dat het misschien niet aan de ledjes ligt maar ergens anders aan. Al gezien op internet dat je weerstandkabels hebt hier ook voor, maar dat is weer niet zo plug-and-play natuurlijk aangezien bij de 3C de houder van de led een kliksysteem is in de behuizing van de lamp. Nu vanochtend rijd ik naar m'n werk, zat al te wachten op de melding, speciaal in de gaten te houden welke tekst er zou verschijnen, die is maar heel kort en kun je nergens terugvinden later dus ik zat er klaar voor. Rit van bijna een uur en 75km verder geen melding, op m'n werk nog even uitgestapt, maar alles werkt gewoon zoals het hoort. Dus nu sta ik voor een raadsel. Extra leuk omdat ik binnenkort voor de APK moet. Iemand een idee wat dit kan zijn? En evt. hoe dit op te lossen is? Wil best nieuwe ledjes bestellen als dit het probleem maar oplost. Alvast bedankt.
  9. Thnx. Goed nieuws. Ook geen VCDS aanpassingen?
  10. Hoe check je dat? Ik zit er ook over denken om mijn RCD310 te vervangen met een RNS510 maar geen idee of dit past. Heb ook een multimedia interface voor USB en een Parrot aangesloten. Gaat dat ook werken? Heb een groot scherm tussen de klokken. Bedankt alvast
  11. Alles valt of staat met juist onderhoud. Ga er niet maar zo van uit dat alles gebeurt is zoals voorgeschreven. Als je zelf niet alles kunt nagaan zou ik een (Dekra) keuring uit laten voeren.
  12. borleias

    Xenon en LED?

    OEM Xenon tegenwoordig is veelal 5000 of 6000K. De huidige VAG modellen bijvoorbeeld zijn geen 4300K meer maar wat meer, evenals BMW en Peugeot bijvoorbeeld. De OEM Xenon van de 3C is overigens wel nog 4300.
  13. borleias

    Xenon en LED?

    H7 is mij niet bekend voor een 3C. Een H11 echter wel. Ligt aan het bouwjaar vd auto welke erin zit. En nee, ik zou niet weten wanneer de omslag was Ik rijd trouwens al een tijdje met 6000K en dat bevalt uitstekend. Vanuit de auto is het gewoon helder wit. Als je vanaf buiten naar de unit kijkt is deze iets blauw maar dat is hetzelfde blauw als bij de moderne OEM Xenon op huidige modellen.
  14. Ja inderdaad, maar je wil het geld niet uitgeven voor stuurwielbediening. Een tussenoplossing zie ik dan zo niet.
  15. Zit jouw radio niet binnen handbereik??
  16. Stoer jongen. Zeker afgekeurd voor de politieopleiding? Misschien kun je nog flits BOA worden. Lekker slapen langs de kant van de weg.
  17. Nou inderdaad, gelukkig valt het jou ook op, hier weer één: Ik zou je willen adviseren om eens het bord te bekijken wat op het einde van de strook staat vanwaar je in moet voegen. Ik zal je verklappen dat daar op staat: Ritsen vanaf hier. Het is juist de bedoeling om tot het eind door te rijden. De opstopping op dit soort punten wordt namelijk veroorzaakt door de mensen die lekker een kilometer eerder gaan invoegen en vervolgens op het eind van de strook anderen er niet tussen laten. Klopt, daar ben ik het wel mee eens ook hoor, dat zigzaggen is inderdaad irritant. Degene waar voor ingevoegd wordt moet weer remmen etc.etc.
  18. Dankje. Gezien je je eigen verhaal al flink afzwakt zal dat ook wel ja. Het is gewoon geven en nemen op de weg. Het is nu éénmaal vaak druk en natuurlijk is de bumperklever fout als jij de toegestane snelheid rijdt en gewoon een rijtje vrachtwagens inhaalt. Maar mijn ervaring is dat er vaak wel een aanleiding is als iemand op een halve meter afstand van je bumper zit. Denk daar eens over na als je weer een dergelijk gevalletje meemaakt en beoordeel dan eens of je met een halve km/u verschil iemand inhaalt of makkelijk tussen die 2 vrachtwagens nog naar rechts zou kunnen zonder te cruisecontrol uit te hoeven zetten. Aangezien de "rechtsinhaler" jou rechts kan inhalen betekent dat je zelf dus ook makkelijk naar rechts had gekund. Als jij gas bij moet geven om hen express te blokkeren vóór jou naar links te kunnen ben je in mijn ogen nog fouter dan de rechtsinhaler.
  19. Tuurlijk mannen, jullie hebben net die ene uitzondering te pakken natuurlijk. En degene die jullie familie in gevaar brengt met zulk gedrag zijn jullie uiteraard zelf. Met 170-180 naar rechts en dan bovenop de rem gaan staan terwijl je gezellig met vrouw en kindertjes van Blijdorp afkomt, nee lekker veilig hoor, goed voorbeeld ook. En specs van een auto zeggen niets over de bestuurder overigens.
  20. Pfff, mensen expres boetes aansmeren is wel één van de laagste dingen die je kunt doen. Ga gewoon vlot naar rechts de volgende keer of geef even gas als je gaat inhalen ipv met 0,5 km/u verschil er voorbij te sukkelen. Op een uitzondering na gaan mensen pas bumperkleven als de voorligger dat uitlokt door één van bovenstaande dingen na te laten
  21. borleias

    nieuw mfl stuur

    Hoef je geen RNS voor te hebben. En als je geen telefoonmodule hebt vervallen enkel de telefoonfuncties. Ook is een kleurentacho niet nodig. Ik heb geen van allen en kan gewoon door het menu, opties aanpassen, door radiozenders en muziek van CD en USB stick bladeren(RCD), volume aanpassen, boordcomputer bedienen vanaf het stuur.
  22. Ja inderdaad, die van ebay zijn dezelfde. Ik had hem bij een NL webshop besteld die dus een aardige marge heeft
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden