Ga naar inhoud

Sidiousss

Members
  • Aantal items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sidiousss

Profile Information

  • Plaats
    Delft

Sidiousss's Achievements

0

Community reputatie

  1. Nou, het ziet er toch goed uit hoor! Vooralsnog lijkt alles steeds droger te worden (en blijven)!!! Yay
  2. Nou, het is nog even afwachten voor ik iets kan zeggen...maar het lijkt erop dat de vochtvreters en het kacheltje toch werken. Het is namelijk toch wat droger aan het worden is in de auto...
  3. Nou, er staat al de hele dag een 2000watt straalkachel in de auto, en maar liefst 4 verschillende vochtvreters (Bison, Rubson en 2 pingi's)... Maar helaas komen er nog steeds allemaal kletsnatte handdoeken onder de bekleding vandaan...grrrr... Dus met de ernorme hoeveelheid regen van vandaag begin ik alweer te vrezen dat dit toch niet het euvel was...tenminste niet het enige... Maar goed, ik moet het nog even de tijd geven voor ik er weer echt conclusies uit kan trekken....
  4. Zeg dat wel! De bekleding is uiteraard nog niet droog, dus ik moet inderdaad flink in de weer met een kacheltje en vochtvreters.... En dan nog hopen dat dit het enige euvel was.....
  5. Ja, zo eentje met van die zonnecellen erin voor de koeling van het interieur in de zomer. Maar de kanalen daarvan zijn ook al schoongemaakt, meen ik me te herinneren. Daar dacht ik dus aan, vandaar die vraag van mij. Maar als daar al aan gedacht is weet ik het zo ook niet Nou, gisteren heeft mijn garage wel iets interessants gevonden hoor! Ze hebben uiteindelijk toch maar de hele bijrijders stoel eruit gehaald en de bekleding helemaal opengemaakt. Toen bleek toch dat de hele "spons" laag onder de bekleding van voor tot achter nat was! Er was alleen nog steeds niet goed te zien waar het vandaan kwam... Dus is toen ook het hele dashboard maar losgemaakt! Pas daarna was bij het besproeien van de auto eindelijk te constateteren dat het vocht vanaf de rechter raamstijl op de bekleding kwam. Dus vervolgens is die raamstijl opengemaakt...en ja hoor....een losse of kapotte afvoerleiding van het dakraam!!! Deze is hersteld, en daarna leek er geen water meer binnen te komen. Dus nu maar hopen dat dit inderdaad het enige euvel was!! De auto staat nu nog bij de garage binnen te drogen, maar ik hoop hem vandaag of morgen weer terug te krijgen. Zodra er meer nieuws laat ik dat uiteraard meteen weten!!
  6. Ik vermoed dat vervanging bij mijn auto nog niet noodzakelijk is. Maar de auto staat vandaag weer bij de garage, waar ik heb gemeld dit probleem hier voorgelegd te hebben aan jullie. Daarop kreeg ik het verzoek de link naar dit forum door te sturen naar ze, zodat alle genoemde zaken nog eens nagelopen kunnen worden... Ik heb dus goede hoop dat wanneer alle genoemde zaken zijn gecontroleerd (en uitgevoerd indien nodig) dat het probleem wellicht eindelijk verholpen zal zijn. Iedereen nogmaals dank voor alle tips!
  7. Ja, zo eentje met van die zonnecellen erin voor de koeling van het interieur in de zomer. Maar de kanalen daarvan zijn ook al schoongemaakt, meen ik me te herinneren.
  8. Ik heb inderdaad een 3BG (B5.5). Voor zover ik weet is de pakking onder het luchtfilterhuis al afgekit. Dat heeft niet geholpen. En aangezien de lekkage aan de passagierskant zit kan een lek onder de behuizing van het motor management (aan de bestuurderskant) hier toch niet mee te maken hebben? Of toch wel? En weet iemand ook hoeveel water afvoerkanalen daar zitten? En hoeveel rubbers er dus verwijderd moeten worden? Dankdankdank!
  9. Kan iemand me ook vertellen om hoeveel rubbers het precies gaat? Een onder de accubak, en een in beide hoeken? Drie stuks dus? Bedankt overigens voor alle reacties!
  10. Tsja, vrij zeker. Dit omdat: - Zodra er water op het raam gegoten werd stroomde dat er aan de onderzijde weer uit. - Er is nooit enig druppel water te constateren valt op de dorpel of de rubbers. - Het tegen de zijkant "opstaande" deel van het tapijt bij de deur lijkt altijd droog te zijn.
  11. Dat heb ik inderdaad ook wel eens gelezen, ja. Maar mijn huidige garage had hier geloof ik geen beschikking over... Ik zal het nogmaals navragen of ze dit niet ook kunnen doen. Of weet er iemand een dealer (liefst ergens in het westen van het land) die dit wel vaker gedaan heeft? Je zou zeggen, met de frequentie waarmee dit soort lekkages voor lijkt te komen, dat meer garages veel ervaring zouden moeten hebben met het opsporen hiervan ...
  12. Hmm, okee. Ik zal aangeven dat ze ze er gewoon helemaal uithalen. Al lijkt het me sterk dat dit alsnog het probleem blijkt zijn, omdat het water nu gewoon vrij snel wegloopt... Dat is gedaan, maar het gaat wel net zo langzaam dat dit niet zichtbaar is. Wellicht als we de auto van binnen helemaal leeg slopen... Maar zover zijn we nog niet gegaan omdat de rekening dan waarschijnlijk niet meer te overzien is...
  13. Nee, volgens mij heeft de garage (Van der Tang, in Delft) ze schoongemaakt, en de kanalen doorgespoelt. En ze zeggen dat het water hier netjes uit wegloopt... Dan zou verwijderen toch niet nodig moeten zijn??
  14. Zoals ik in mijn voorstel topic ook al aangegeven heb, heb ik een lekkage probleem met mijn Passat. Ik weet dat hier al vele topics over geschreven zijn. Ik heb ze ook allemaal nagelezen en (volgens mij) alle hierin genoemde zaken door mijn garage laten nakijken. Maar je raad het al het: het probleem is niet verholpen!! De lekkage levert, zoals wel vaker voorkomt, alleen maar water op onder en achter de passagiersstoel. Om er beter bij te kunnen voor het "droogmaken" heb ik een klein stukje van de bodem bekleding losgehaald. En de hoeveelheid water die er uit komt is aanzienlijk! Ik ben al weken in de weer met talloze handdoeken die vrijwel dagelijks allemaal helemaal doorweekt onder het tapijt vandaan komen. Wat is er allemaal al gedaan/onderzocht: - rubbers en afvoerkanalen onder paravan en accubak schoongemaakt. Garage zegt dat water netjes wegloopt. - rubbers interieurfilterhuis netjes afgekit - condensafvoer airco gecontroleerd - raamrubbers vooruit (hele raam vervangen!) - lekkage zijdeuren gecontroleerd. Deze lekten niet, en voerden water netjes af. - rubber doppen onderzijde auto allemaal netjes in orde Wellicht vergeet ik nu nog iets, maar volgens mij zijn dit de zaken die allemaal regelmatig worden aangevoerd in de verschillende topic. Maar dit bleek allemaal niet het probleem te zijn in mijn geval, dus ik begin zo langzamerhand wel erg gefrustreerd te raken! Wie o wie weet er nog meer zaken waar al dit water vandaan zou kunnen komen??? Alvast bedankt!! Vriendelijke groet, Tjalling.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden