Ga naar inhoud

discy

Members+
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over discy

Profile Information

  • Plaats
    Gelderland
  • Naam
    Discy

Overige

  • Auto
    Passat

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

discy's Achievements

2

Community reputatie

  1. Ja, dat had ik al 茅n werkte ook. Ja die had ik al, en werkte ook. Maar deed soms een beetje vreemd 馃槄. Versterkt wel m'n vermoeden dat ik er zelf mee heb lopen rommelen toen m'n achteruitrij camera het niet goed deed omdattie nat was geworden een paar maanden terug...
  2. Ja idd. Die heb ik nu aangezet en ik zie nu ook of er iets aan de zijkant van me zit (en het klopt) en de piepjes zijn nu "normaal". Ik of de vorige eigenaar had m dus gewoon niet goed gecodeerd.
  3. Gefixed. Blijkbaar heb ik ook OPS 360 maar met m'n (stomme) hoofd een keer uitgezet wat hiervoor gezorgd heeft. Thanks!
  4. Onze softwareversie is wel verschillend. Mijne is 3AA919475L en jouwe 475S. Zou dat het kunnen zijn?
  5. Ja die zijn wel verschillend voor v贸贸r en achter 茅n kan ik ook instellen, net als volume. maar wisselen dus op basis van welke kant ik oprij en niet of de sensor v贸贸r of achter piept 馃し
  6. Bij de speakertests met VCDS komen ze van de goede kant. Bij mijn weten origineel. Misschien is dit hoe het hoort te zijn? Module: J791 / H064 / H0919475E / 3AA919475L
  7. De toonhoogte is ook afhankelijk van welke kant ik op rij.... Achter me is het helemaal leeg.
  8. Op de radio klopt het wel. Laat in beide gevallen de sensor aan de voorkant zien maar de locatie van het geluid wisselt dus. Als ik hetzelfde doe met de seat van m'n vriendin dan komt het geluid w茅l altijd van de kant waar de sensor zit. Ik reed gisteren bij het achteruit uitdraaien bijna ergens met m'n kont tegenaan omdat ik dacht dat het weer eens de sensor aan de voorkant was..
  9. Ok. Geen idee hoe ik dat fysiek moet testen. Maar die van jou doet dit dus niet? De piep komt van voor als ik naar voren rij, en van achter (met lagere toon) als ik naar achter rij. Achter me staat geen auto ofzo. Gaat in beide gevallen om de sensor aan de voorkant.
  10. Passat Variant B7 2011 WVWZZZ3CZCE036253 Voor de duidelijkheid, het is dus beide kanten op. Niet dat ik voor, achter hoor. Maar allebei op dezelfde plek nagelang of ik voor of achteruit rij.
  11. "dan piept hij dus voor en niet achter" Ja dit zou ik dus verwachten maar dat doet hij niet!! Als ik achteruit rij en de sensor v贸贸r ziet iets. Dan pieptie achter! (zie filmpje). Dus ik kan het verschil tussen of er voor of achter iets zit niet horen! Hetzelfde geldt als er achter iets zit en de versnelling staat vooruit. Dan pieptie v贸贸r. Ongeacht of het een sensor aan de voor- of achterkant is! Waar-o-waar zit dit m in en kan ik dat fixen.
  12. Hoi, Als ik bij fileparkeren aan de voorkant mijn parkeersensor trigger, hoor ik het geluid achter. Andersom ook, want de locatie lijkt afhankelijk van of de versnelling in voor of achteruit staat Erg verwarrend. Kan ik ervoor zorgen dat het geluid uit de speaker komt waar de sensor zit? Zo niet, zou dit dan verholpen kunnen worden met een andere radio?
  13. Een andere optie is misschien om hem los te halen en eentje in het handvat te plaatsen met de bestaande kabel. Heb alleen geen idee hoe ik daar aan de achterkant bij kom. Is dat lastig?
  14. Niks dat ik kan vinden met betrekking tot de hulplijnen! Aftermarket, vorige eigenaar Het gekke is, ik heb ze niet altijd gehad. Pas sinds ik zat te rommelen om hem uit te schakelen toen hij defect was. Nu deed hij het weer, waarschijnlijk was die nat ofzo.
  15. Hallo, Waar kan ik met vcds of in de rns de hulplijnen voor de achteruitrij camera uitschakelen? Deze hebben ooit wel uitgestaan maar het lukt me nu niet om het terug te krijgen. De camera hangt niet in de het midden dus de lijnen kloppen niet.
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden