Ga naar inhoud

MartijnGTE

Members+
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door MartijnGTE

  1. Dan zal het inderdaad tempratuur gerelateerd zijn. Thanx voor je opmerking.
  2. Thanx voor je antwoord. De verbrandingmotor vloog er koud in met 4500 toeren. Hier zal ik voortaan rekening mee houden. Maar zoals aangegeven; voorheen bleef de auto volledig electrich bij vol gas geven. Dat baart me een beetje zorgen. Misschien komt er nog een antwoord van een GTE deskundige.
  3. Beste, Mijn Passat GTE 2015 schakelde vanmorgen bij het inhalen van volledig electrich naar hybride. Er zat nog voor 12 km aan stroom in en de snelheid was maximaal 90. Vanmiddag even geprobeerd; bij 30km per uur goed gas geven. Toen sprong de auto ook direct op hybride (de verbrandings motor sloeg aan). Is daar een verklaarbare reden voor? Voorheen kon ik het gas tot de bodem indrukken bij volledig electrich. Alvast bedankt.
  4. Kan je die dsg niet op hand schakelen zetten en dan in zijn eerste of tweede versnellingen naar beneden rollen? Dan remt de auto af op de motor lijkt mij.
  5. Poetsen ze dat eruit denk je?
  6. ik had de hoop dat er wellicht iets van fabrieksgarantie zou zijn ofzo. De hele auto laten spuiten dat gaat mij een beetje te ver.
  7. De bumper spuiten is de enige optie denk ik, maar ook dan zullen ze de kleur er niet helemaal niet bij krijgen denk ik.
  8. Beste, Toen ik mijn auto kocht is het me nooit opgevallen. Maar als de zon niet schijnt zie ik kleur verschil tussen de kunstof delen en het blik, en dan vooral aan de achterkant. Ik heb al gelezen dat dit vaker voorkomt vanwege het feit dat de onderdelen niet in 1x worden gespoten. Mijn vraag is, hoe groot mag dit verschil zijn? En kan ik hier nog iets mee? Een foto maken is lastig, maar ik heb mijn best gedaan.
  9. Mensen, Ik ben sinds kort trotse eigenaar van een GTE met AID. Leuk al die opties en instellingen. Maar op een of andere manier is mijn navigatie kleiner, of de klokken groter dan voorheen. Weet iemand welke instelling dit is? Zie onderstaande foto's. De eerste foto is nu. De tweede foto tijdens de eerste proefrit Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden