Ga naar inhoud

berry0367

Members+
  • Aantal items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door berry0367

  1. berry0367

    Gloeibougie

    Had gehoord dat er in de passat 2.0 tdi 140pk b6 nieuw type motor CBAB er een speciale gloeibougie in zit klopt dat? Moet ze vervangen.
  2. Nee klopt maar ga er niet aan beginnen dan. Toch bedankt voor het zoeken.😁😁👍👍👍
  3. Dank je wel. Super gaat dus niet passen. Ben al eerder de mist in gegaan toen iemand zei past 1 op 1 vandaar dat ik zeker wil weten. Was toe 500 euro kwijt.
  4. Dit is alles wat er over weet.
  5. Deze is voor de bka en ik heb de cba. Misschien is er hier iemand die mij kan vertellen of dit past. Zijn allebeide 2.0 tdi motoren.
  6. Dat is wat ik graag zou weten. Wat is verschil tussen de motor types kwa aansluiting op turbo uitgang en spruitstuk?
  7. Past een turbo van een 2.0 tdi bkd blok op een 2.0 tdi cba blok? Heb geen idee wat het verschil is.
  8. Deze led set kost 100 euro is geen goedkoop setje dus. De xenon die ik had was 90 euro dus ook geen rommel.
  9. Thnx ga wel ff uitvogelen dan.
  10. Is dit speciaal voor vw dat dit gecodeerd moet worden? Hiervoor ook andere merken gehad en hoefde nooit er geen problemen gehad. Als dit moet worden gecodeerd hoe dan?
  11. Kreeg dezelfde melding bij 2 verschillende setjes xenon. Vandaar nu over op led maar krijg hetzelfde. Kan ik ergens in bc voltafe check uitzetten zodat hij niet gaat checken of de lamp werkt?
  12. Daarom zit er ook canbus in. Deze zorgen voor extra weerstand zodat het zonder storing zou moeten werken.
  13. berry0367

    Canbus foutmeldin

    Ik heb een xenon set met canbus in mijn b6 gezet. Nu krijg ik melding main beam left -right not working. Andere nog duurdere set erin gezet en blijft melding geven. Nu xenon vervangen door led met canbus en geeft nog steeds de melding. Elke keer weg gehaald met vcds maar blijft terug komen. Iemand idee waar dit aan zou kunnen liggen? Zit ook te denken om de licht check uit te zetten maar weet niet of dit kan en waar dit evt te doen.
  14. berry0367

    Trip teller

    Had eerst daar km staan volgens mij en nu staat daar trip. Vandaar de vraag. Als ik er instructie boekje bij had had ik kunnen zoeken.
  15. berry0367

    Trip teller

    Niet meer beschikbaar
  16. berry0367

    Trip teller

    Hallo allen. Ik heb sinds een maand een 2010 b6 2.0tdi. Nu is er sinds een dag of 2 in display trip teller komen te staan. Voorheen had ik daar de gereden km staan. Makkelijk om te kijken hoeveel km je rijd met een tank. Hoe kan ik dit terug zetten naar de km stand. Heb geen boekjes erbij dus kan dit niet opzoeken. Is wss heel simpel.maar heb met allerlei knopjes geprobeerd maar krijg het niet terug gezet.
  17. berry0367

    sleutel inleren

    Kan ik een sleutel van een sloop auto opnieuw inleren voor mijn auto of moet ik een nieuwe kopen Passat b6 2.0 TDI 2010. De knopjes op mijn printplaat liggen eraf.
  18. Ik heb de boxen vervangen in de deur en connectors los gehaald. Na het monteren alles weer aangesloten en ramen gingen niet naar beneden en alle elektronica werkte niet meer. alles gecontroleerd en goed aangesloten. iemand een idee wat dit kan zijn? passat B6 2007
  19. Kan dit ook te maken hebben met onregelmatig lopen?
  20. Top man bedankt voor deze duidelijke info. Even opgezocht hoe dat in het Nederlands heet en besteld.
  21. Thnx man waar zit die ontluchting? Op de tank zelf of aan de vulhals? en is hier makkelijk bij te komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden