Ga naar inhoud

Rampie95

Members+
  • Aantal items

    260
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Berichten die geplaatst zijn door Rampie95

  1. Ik denk als ik het zo lees dat een composition media een intressante keuze is, mocht je eventueel toch nog gebruik willen maken van ingebouwde navigatie dan kun je eens kijken naar een discover media :)

    beide toestellen hebben ops weergaven, ondersteuning voor een camera en de stuurwielbediening blijft werken.

    Tevens junnen bijde systemen overweg met android auto, apple carplay en mirrorlink

     

    zelf heb ik recent een composition media ingebouwd en dat werkt perfect evenals de android auto :) zal even een foto van mijn exemplaar er bij zetten.

    20230513_173431.jpg

  2. Just now, 7700 said:

    Ik heb hier ook nog een climatic bedienpaneel liggen, gekocht vanuit mijn wens om te moderniseren. Het punt waar ik tegenaan liep is dat er aan de jouwe (en mijn oude) ook fysiek een kabel zit en aan het nieuwere paneel dat ik heb liggen niet. Geen idee hoe dat verder in elkaar steek.

    Ik zal er komende dagen zonder meer eens wat meer info over proberen te vinden en dan zal ik alles hier op het forum kwa info, mogelijk dat andere mensen het eventueel extra kunnen aanvullen zodat het voor de overige leden ook mogelijk is om het paneel succesvol om te kunnen bouwen😎

  3. 3 minutes ago, bm-er said:

    Jazeker. Ook de climatic kent verschillende generaties, net als de climatronic.

    Heb je heel toevallig misschien iets van een linkje met wat info? 😅

    2 minutes ago, 7700 said:

    Met een donorwagen heb je wel de meeste kans van slagen denk ik. Hou ons vooral op de hoogte als je gaat starten 🙂

    Dat is zonder meer het idee er achter, moet nog steeds een groot topic plaatsen met info over beide wagens😅😅 misschien morgen maar eens aan beginnen haha

  4. 19 minutes ago, wulfke said:

    Makkelijkste zou dan zijn dat je zelf uit een donorwagen het compleet systeem kan halen. Weet je ineens hoe het eruit kan en waar alles zit. Zal zeker geen 1,2 3tje worden. En je zal de wagen wel even moeten missen gezien het volledige dash eruit moet. Met wat geluk kan de aircopomp en condensor blijven zitten.

    De wagen missen is geen probleem, en een donor wagen zat ik zonder meer al aan te denken, dan kan ik zelf alles demonteren zonder dat er een handige Harrie overal in gaat zitten knippen...

  5. 16 minutes ago, bm-er said:

    Optie is misschien om alleen naar een nieuwere generatie van het bedieningspaneel van de climatic om te bouwen. Daar heb ik wel eens iets over gelezen, waarschijnlijk op Motortalk. Volgens mij was de ombouw naar een gen3 climatic. Jij hebt nu een gen1. Moest wel een klep bijgeplaatst worden volgens mij.

    Ombouw van climatic naar climatronic is echt heel veel werk. Heeft volgens mij nog niemand gedaan.

    Dan moet ik misschien maar eens de eerste zijn 😅 overigens als ik je goed begrijp is ook voor dit huidige paneel een soort upgrade paneel te vinden?

  6. 3 minutes ago, Diver said:

    Dit is een Gen 1 paneel, die ziet er compleet anders uit dan jou climatronic. Dat zijn dus 2 verschillende systemen. Of dat aan te passen is weet ik niet,l maar het zal dan best een hoop werk zijn.

     

    P1030052.JPG

    Dat is het paneel waar ik graag heen zou willen, dat het een hoop werk is vind ik niet erg, ik zal toch moeten beginnen met alles te verzamelen ;)

  7. Goedenavond beste leden,

    Ik zit met de volgende vraag, ik heb in onze Passat een climatronic paneel (3 draaiknoppen) met een zwart stipje(sensor denk ik?) Tussen de 3 knoppen in.

    Ik zou graag dat paneel willen om zetten naar het climate paneel (vol automatische) zodat ik gewoon een temperatuur naar zin kan instellen.

     

    Is dit mogelijk? En zoja is er iemand die het misschien al eens eerder heeft gedaan?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden