Ga naar inhoud

SNEL

Members+
  • Aantal items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over SNEL

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Plaats
    Amsterdam
  • Naam
    SNEL

Overige

  • Auto
    GTE Variant 2020

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

SNEL's Achievements

4

Community reputatie

  1. Omdat ik een aantal zekeringen eruit heb gehaald en gecontroleerd heb, geeft de auto ineens meerdere foutmeldingen. Ze hebben bij de dealer alle foutmeldingen gewist. Nu werkt alles weer. Ik zal 4 november weer langsgaan voor om de thermische zekering te laten vervangen. Ze hadden het niet op voorrad liggen.
  2. Ik heb de dealer gebeld en mocht ermee rijden naar de dichtbijgelegen autogarage. Ze gaan het straks uitlezen. Ik ben benieuwd.
  3. Goedemorgen, vanochtend ben ik verrast met een oranje motorstoringslampje. 😝 Heb ik misschien per ongeluk een zekering eruit gehaald dat dit heeft veroorzaakt? WAGENSTATUS is gewoon: “Goede reis!” Quote: “…wanneer het oranjemotorstoringslampje brandt is er iets mis met de motor of met de electronica die de brandstofinspuiting en de ontsteking regelt.” Kan ik het gewoon negeren en op E-mode elektrisch naar de dealer rijden?
  4. Ik heb al een afspraak op 4 november staan; ik weet niet of het binnen de fabrieksgarantie valt maar ik zal het dan laten vervangen door een thermische beveiligingszekering. Nogmaals bedankt!
  5. Ja, het is gelukt! 😃 Bedankt allemaal..
  6. Bedoel je deze? Neen. Ik weet niet eens hoe ik het moet controleren: waar moet ik naar kijken?
  7. Geen enkel knopje doet het. Er komt geen stroom meer in de bestuurdersstoel.
  8. Heb ik nog niet geprobeerd. Het is een hybride auto, misschien raakt het dan helemaal de klus kwijt ofzo.. 🤭
  9. Helaas niet de zekering. Ik heb alles boven de 10A geprobeerd. Sensor dan?
  10. Bedankt. Inderdaad, 2 nokjes maar. Ik zie nu een andere schema. Ik ga even alles na..
  11. Nee, het lukt me niet om het vakje te verwijderen. Ik heb de juiste gereedschap niet. Ik ga even een harde plastic voorwerp zoeken.
  12. Bedankt voor de herinnering. Dus er is nog een zekeringkasten onder de dashboard. Ik ga trachten de brillenhouder eruit te halen. https://www.handleidi.ng/volkswagen/passat-2015/handleiding
  13. Verder heb ik gekeken onder de stoel maar daar zag ik ook geen gebroken / geknelde kabels zien. Ik heb de stekkers nog even gecontroleerd (door er aan te trekken) maar de stekkers zitten er stevig in. Misschien zien jullie op de foto’s iets wat ik hover het hoofd heb gezien.
  14. ik heb net gekeken en zag geen kapotte zekering. Behalve de 7 1/2 A. Die ziet er anders uit dan de rest. Zie even de foto. daarnaast weet ik niet wat hij zwarte doosjes zijn of de witte en groene vierhoekige doosje.
  15. Ik ga het morgenochtend doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden