Ga naar inhoud

Henry-b7

Members+
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Henry-b7

  1. Heb het probleem gevonden. Blijkt in de usb stick te zitten. De yatour kan blijkbaar niet met mappen overweg, en heb ander stickie met losse nummers geprobeerd en nu doet 'ie t!
  2. Code niet gevonden, alles doorgespit. Radio is minuut of 5 stroomloos geweest maar werkt gewoon.
  3. Kan ik even proberen.. zit er trouwens een code op de radio? RCD300
  4. Yatour inmiddels binnen en ingebouwd, maar helaas werkt het niet direct. Heb toch vcds nodig denk ik.. laat het even rusten tot kabeltje binnen is😉
  5. Bedankt voor je helder uitleg, denk dat ik de non-MP3 versie heb, weet niet of het plaatje zichtbaar is. Yatour ga ik me eens in verdiepen welke ik nodig heb.
  6. Yatour ken ik, heb er een in de volvo van eega zitten en werkt prima. Zit alleen met het feit dat op de huidige radio geen fader zit om de achter speakers aan te sturen.. Vandaar dat ik eens aan het rondvragen ben wat de makkelijkste en goedkoopste opties zijn. Wil in ieder geval geen honderden euro's uit geven..
  7. Is inderdaad van 2006. Is het niet eenvoudiger om een enkeldin radio te plaatsen? Of heb ik dan alsnog met dat gateway te maken?
  8. klopt, ben nog een beetje nieuw op het forum, sorry, shit happens. Maar om even op je antwoord terug te komen, met wat voor bedrag moet ik rekening houden als ik een "gateway" (geen idee wat het is, kom bij volvo vandaan..) aan wil schaffen en een bijbehorende radio? Zag al wel dat zo`n discover media dik boven budget ligt.. Ik stel geen hoge eisen aan een radio, als ik maar muziek uit m`n USB stickie kan krijgen is het mij best; en navi gebruik ik toch niet, ben van de stratenboek generatie... Rest nog de vraag, ligt er af fabriek bedrading voor luidsprekers in de achterportieren?
  9. mods: hoort dit onderwerp misschien toch thuis in een ander subforum? had niet goed gezien dat hier geen audio vragen gesteld mochten worden...
  10. Hallo, Sinds een week rijd ik in een passat 3c en daar zit nu een VW RCD300 in. Deze radio heeft maar beperkte functies en mis vooral USB en ook een fader regeling. Nu heb ik al heel wat tijd besteed aan het zoeken naar een passende oplossingen en loop tegen verschillende vragen aan.. vooral het canbus/gateway verhaal. Ik ben op VW gebied een leek dus stel ik deze vragen maar hier: * Kan ik deze RCD300 eventueel 1 op 1 vervangen door een originele radio met USB? *krijg ik met het monteren van een aftermarket radio, bijv. een enkel din kenwood problemen met leegtrekken accu? *ligt er bedrading voor luidsprekers in de achterportieren, of is dit afhankelijk van het uitrustingsniveau van de auto (mijne is een comfortline) Mijn voorkeur gaat uit naar een aftermarket, icm. een net inbouwframe. (Alpine radio heb ik nog liggen) Navigatie heb ik niet nodig.. Ik stel geen hoge eisen aan radio's, en het budget is ook beperkt.. Alle tips zijn welkom👍
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden