Ga naar inhoud

Sam90

Members+
  • Aantal items

    89
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Alles dat geplaatst werd door Sam90

  1. Mooi dat het gelukt is, het voelt allemaal tijdens het werken inderdaad niet helemaal correct. Maar zodra je klaar bent en alles vast hebt ge’klikt’ zit het gewoon goed. Ik ben in ieder geval blij dat ik die lijst voorlopig niet hoef te verwijderen haha.
  2. Zelf heb ik 2 weken terug ook een dashcam geinstalleerd en de kabel ook via de A stijl richting de zekeringskast geleidt. Hiervoor gebruikte ik zo’n plastic trim verwijderaar om een kleine opening te creëren helemaal bovenaan waar de lijst grenst aan de hemel. Als je eenmaal een kleine opening hebt is het inderdaad redelijk veel kracht zetten (naar rechts, dus richting de binnenspiegel) om ‘m los te krijgen. Het voelde lomp en ongemakkelijk, maar het ging goed. Vergeet trouwens niet om de kabel goed weg te werken zodat die niet voor of om de airbag heen zit. Ik hoef denk ik niet uit te leggen wat de gedachte daar achter is. Succes!
  3. Ik heb er inderdaad een in m’n b8 ingebouwd. De draadloze lader past alleen in het vakje waarbij er een usb aansluiting rechts zit. Ik had er namelijk één zitten met een asbak en 12v aansluiting, dan past de draadloze lader niet.
  4. @AlterEgo Ik stond ook op het punt om iets soortgelijks te bestellen. Zou je het linkje kunnen delen van de set die jij hebt besteld? N weet ik zeker dat ik de juiste pasvorm heb. Heb je er toevallig ook foto’s van?
  5. Sam90

    Speaker kapjes overzetten

    Toch de gok gewaagd en sierlijsten aangeschaft zonder Dynaudio logo. Het is mogelijk om ze over te zetten, wel met veel moeite.
  6. Sam90

    Speaker kapjes overzetten

    Hi all, Momenteel heb ik een set grijze inleg trims in mijn passat gte. Op het internet heb ik een mooi bruin setje gevonden, ook met led die ik eventueel wil aanschaffen. Alleen gaat het hier om een versie zonder de Dynaudio aanduiding. Is het mogelijk om de speaker kapjes vanuit de ene trim naar de andere over te zetten? Thanks alvast!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden