Ga naar inhoud

15PassatB8

Members+
  • Aantal items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over 15PassatB8

Profile Information

  • Plaats
    Gouda
  • Naam
    Christian

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

15PassatB8's Achievements

11

Community reputatie

  1. Spoorverbreders heb ik geen ervaring mee nog, maar die wil ik ook nog wel een keer monteren. In dat geval zou ik in ieder geval bij Eibach blijven omdat ik dat al heb en het een gerenommeerd merk is. Je kunt wel filmpjes vinden online (o.a. van Eibach) hoe je je max spoorverbreding kunt opmeten.
  2. Ik heb nu zelf een jaar een Eibach Pro kit (alleen verlagingsveren) eronder en dat bevalt top. Auto ligt veel strakker op de weg, zonder comfortverlies in mijn beleving. Je moet wel een stuk rustiger over hobbels want de voorkant ligt behoorlijk laag. Merk nu wel dat de standaard schokbrekers eigenlijk te slap zijn voor de snuggere veren. De uitgaande slag van de schokbrekers mag wel wat sterker. Vooral over hobbels bij zowel lage als hogere snelheid houden ze de neus gewoon niet goed genoeg op zijn plek. Ik wil dus wel binnenkort ook de schokbrekers upgraden met een Billstein B8 setje zodat het dus een Eibach B12 Pro kit wordt. Ik heb standaard trouwens geen sportonderstel en 17 inch velgen. Verlaging is voor mij zo'n 3.5 cm voor en 3.0 achter. Maar jij hebt al een sportonderstel dus kun je van deze cijfers 1.5 cm afhalen. Qua kosten voor alleen de Eibach Pro kit verlagingsveren moet je aan ongeveer 200 euro denken zonder montage. En de Eibach B12 Pro kit is volgens mij als set iets van 800 zonder montage.
  3. Geen idee hoe ik het heb gedaan, maar ik ben nu hoofdgebruiker! Ik kan dus nu die diensten bestellen als ik dat wil. Enige bijzondere vind ik wel dat je als je nieuwe eigenaar van de auto niet ook een soort van testperiode krijgt van VW. Nu kan ik er namelijk hellemaal niks mee, tenzij ik gelijk betaal voor 1 of 2 jaar. Ik kan dus niet eerst even testen of ik het wat vind. Dus ik bestel niks en dat is toch wel een gemiste kans voor VW zou ik zeggen.
  4. Trainversie: MHI2_ER_VWG11_S2125 MU versie: 0343 Bij de Logging zie ik dat die van 2019 is, dus dat valt nog mee.
  5. Is dat makkelijk te updaten Rainesh? Vermoed dat die van mij ook niet meer helemaal up-to-date is.
  6. Is mij gelukt met 2015 model. Check anders even mijn post in Ik ben en ik rijd. Daar staat de handleiding waarmee het mij gelukt is. Hoop dat het je daarmee lukt.
  7. Ik duim voor je mee! ? Weet jij trouwens hoe je hoofdgebruiker wordt? Heb de app nu gedownload, auto toegevoegd, maar heb nu een gastaccount. Als ik hoofdgebruiker wil worden en dat aanvraag loop ik vast op het eerste scherm, bij "ok" zou die door moet gaan, maar krijg dan een foutmelding.
  8. Ja de BiTDI is een stuk zwaarder, voornamelijk door de 4Motion. Die van mij weegt 1.441 kg. Scheelt bijna 200 kg.
  9. Ohhh...dat moeten we met een 190 pk turbo, verstuivers en een chip op maat de 250 wel kunnen halen ?
  10. Ja viel niet tegen idd. Had hiervoor een A3 2.0 TFSI met 280 pk en 410 Nm. (JD Stage 2 tuning) en die liep 270 op de teller (op 100 of 102 octaan) En dan weet je natuurlijk dat het allemaal minder wordt qua snelheid (100 kg. zwaarder, helft minder vermogen en maar "iets" minder koppel), maar ik vind het verrassend soepel lopen zo'n diesel. Dus deze binnenkort ook maar ff naar JD brengen voor een maatchip en dan ontloopt het elkaar niet meer zo heel veel denk ik. Vooral door het koppel.
  11. Ok en dan pak je de Road Series (paars/geel) neem ik aan? Ben benieuwd naar je ervaringen als ze erop zitten. Lees veel wisselende ervaringen op andere auto's namelijk
  12. Zijn er mensen die Powerflex op hun B8 hebben zitten? Wat zijn jullie ervaringen ermee? En heb je dan de volledige set erop zitten of alleen een paar losse hier en daar?
  13. Een 2.0 TDI DSG Variant met 150 pk en 340 Nm volgens VW.
  14. Ok dankje. Wil binnenkort namelijk een nieuw setje zomervelgen aanschaffen, maar ik ben er nog uit wat ik wil qua maat e.d. Was ff benieuwd naar je ervaringen.
  15. Ziet er mooi uit! Voel je met zo'n platte zomerband niet elke gaatje in de weg? Of valt het mee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden