Ga naar inhoud

Passat4me

Members+
  • Aantal items

    35
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Passat4me

  1. USB hub was gisteren binnengekomen per post, nog wel een aardig klusje om erbij te komen, hij zit achter de asbak, beplating van de middenconsole links en rechts eraf dan kun je bij de stekkers die zitten aan beide zijden. Nieuw kastje erin, auto aan, kabel aan de iPhone en die laat op en apple car play werkt weer. Kortom opgelost. Dank voor het meedenken en geboden oplossing.
  2. Dacht ik namelijk ook vandaar de check vraag. Hij is besteld. Iemand een idee waar dat ding zit in de auto, heb geen idee namelijk. Moet het wel wat warmer worden zal ik hem monteren en reactie posten.
  3. ok dus een nieuwe USB hub regelapparaat aanschaffen? Kom deze tegen: https://www.eurostocks.nl/nl/product/1103287/vw-passat-b8-2019-vag-usb-hub-regelapparaat-5g0035953d Of zit ik mis en moet ik wat anders aanschaffen?
  4. Wel raar dat beide USB poorten stuk zijn, zowel in de armsteun als die wij de asbak schuif, daar zit bij mij ook een USB poort, toeval dat beiden stuk zijn? Wel raar.
  5. Passat B8 bevalt prima, niet al te veel kilometers gereden ivm corona, wel met de caravan afgelopen zomer op pad weest. Nu een paar weken een probleem, apple CarPlay werkt niet meer na software update van mijn iPhone 11. De kabel in de armsteun en/of aansluiting bij schuifplek bij de pook werkt niet. Ziet telefoon niet en laad ook niet bij. Wat heb ik zelf gedaan?: - USB kabels vervangen voor nieuwe - Software update Discovery media - Nieuwe iPhone 12 gekocht. - iPhone 11 van mijn vrouw en XR van junior werken ook niet. Al dit bovenstaand heeft niets tot gevolg, het werkt niet meer. Iemand herkend dit probleem en heeft mogelijke oplossing? Zeer benieuwd.
  6. Passat4me

    Automattensets

    Heb mij ook aangemeld voor een set maar verwijder mij maar van de lijst, ik heb inmiddels andere gekocht.
  7. Geen ervaring met deze dakdragers voor een Passat, maar volgens mij moet je de voet er vanaf schroeven, schuif je de strip erin en daarna de voet er weer op schroeven. Wellicht heeft iemand op het forum een handleiding voor jouw.
  8. Excuus, weekje op de camping gestaan ivm het mooie weer. Inmiddels 500 km met de auto gereden, wat een verschil aardig wat power meer 190 pk geeft de uitdraai aan. DSG laten herschrijven die schakelt in de S stand nu heerlijk. Tis jammer dat je maar 100 km op de snelweg mag en hem uitlaten is lastig met die beperking. Qua verbruik is hij ook wat zuiniger geworden. Heb e.a. bij DIgicar laten uitvoeren. Inmiddels mijn 4 de auto die daar is geweest en de club bevalt mij prima. Heb hem metname laten aanpassen voor de caravan die er in juli achtergaat en 1550 kg weegt. Denk dat de combi met iets meer pk's en aanpassing van de DSG mij goed gaan bevallen. Het echte uitlaten zal niet eerder zijn dan de wintersport tijdens de kerst over de duitse autobahn.
  9. Komende woensdag gaat mijn Passat B8 1.5 voor een keurtje motor en DSG worden dan aangepast. Zeer benieuwd.
  10. Passat4me

    VAG-com Zwolle

    Wie o wie kan en wil enkele vag-com aanpassingen doen voor mijn Passat B8 van 2019?
  11. Wellicht beetje rare topic titel maar het volgende: Betreft B8 met Discovery Media als ik daar mij iPhone aansluit met USB kabel in de armsteun dan kan ik via de app op de navigatie google openen en de route invoeren. Wat dan niet werk is het virtual cockpit, die geeft aan mobiele dienst. Weet iemand of het lukt om beide navigaties werkend te krijgen? Dus invoeren op de discovery en route via virtual cockpit en een aparte op de discovery via mobiel?
  12. Passat4me

    Automattensets

    Vdub B8 Vdub 3BG Dieselaar 3BG BARRY 3BG Spiky B8 SnoopyP Golf7 Tarabass 3C5 Johanh 3BG Passat4me B8
  13. Ziet er goed uit Tom, mooie kleur combi, auto en velgen.
  14. In afwachting op het kenteken van mijn Passat Variant B8 ben ik op zoek naar R-line side skirts, type 3G0853858G iemand toevallig een adresje hiervoor of weet een set te koop. Heb het idee dat alles wat op marktplaats en E-bay staat geen R-line side skirts zijn.
  15. Zo dat ziet er gaaf uit. Bruin met zwart prima combinatie.
  16. klopt maar die Vossen velgen vind ik niet mooi. De set zoals hierboven 19 inch, met een beetje zoeken op internet zit ik op € 925 prima prijs.
  17. @3errors, snap ik OEM setje maar vind de Pretoria's niet mooi en om 1850-2000 voor een setje Verona's te betalen vind ik aardig aan de prijs. Mijn gedachten gang wat eigenlijk rijden er veel B8 met Verona's laat ik voor iets anders gaan en die Wheel world vind ik echt mooi staan onder een B8 zie foto wel 20 inch. ,
  18. Zoals aangegeven in het voorstel topic, de Passat Variant B8 High-line is gekocht, wachten nu op RDW wanneer deze weer opengaat voor normale burgers. Ga voor een set 19 inch velgen: 2 Opties, zie foto, of Verona velgen of Wheelworld WH18 Qua bandenmerk zit ik te twijfelen, Conti Sport Contact 5 of Pirelli Cinturato P7, met beide geen ervaring. Onder de V70 zaten Michelin banden. Roept u maar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden