Ga naar inhoud

Martin de Groot

Members+
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martin de Groot

  1. Dank voor je reactie, ik heb alleen geen idee hoeveel meer tijd dat dan kost en welke kosten daar aan verbonden zijn. Zijn er forumleden die dit weten/ kunnen?
  2. Hoi allemaal, Ik heb een passat 1.8 variant 1999 (3B5 geloof ik) en mijn distributieriem zit er al een tijdje (te lang) op. Nu ben ik her en der gaan informeren, maar ik kom op tarieven van 700/800 euro. Dit kan toch niet zo duur zijn? Is er iemand die jullie kunnen adviseren die dat kan en eventueel ook wat andere dingen kan fixen? dank en een fijne dag!
  3. Tank alweer een tijdje b5, wat een verschil! Nu net nieuwe bougies erin gedaan.....nog beter! What's next?
  4. Beste leden, De bovenste scharnier van mijn bestuurdersdeur moet worden vervangen. Als ik de deur open zakt ie dik een cm (!) en dat wil ik zo snel mogelijk oplossen om verdere schade aan lak, mechanisme etc. te voorkomen. Nou heb ik begrepen dat ik, om het scharniergedeelte op de A stijl te verwijderen, het halve dashboard moet demonteren. Ik ben op zich best handig (en verstandig) met dit soort zaken, maar is er iemand die weet in hoeverre het dashboard gedemonteerd moet worden? Ik dacht zelf dat ik er wellicht via de zekeringkast bij zou kunnen, maar is dat ook zo? Ik heb het geprobeerd te achterhalen bij verschillende vw dealers, maar daar kom ik niet verder, waarschijnlijk verkeerde keus dealer gemaakt. (Één beweerde zelfs dat ik voor dat soort zaken naar een plaatwerker moest! Huh?) Ben er inmiddels achter dat het scharnier rond de 65eu kost, maar vraag me af of er hier tips zijn voor een voordeligere leverancier. Én als ik het zou laten doen, hoeveel zou zoiets dan kosten, bij iemand van dit forum of elders? Alvast bedankt! Grt Martin
  5. Beste leden, ik hoor verhalen dat E5 brandstof (als Shell v-power of BP ultimate) beter voor m'n motor(prestaties) is dan E10 brandstof. Kan het kwaad om dat zomaar te veranderen aan de pomp of moet ik nog ergens rekening mee houden? Betreft mijn 3B5 1.8 variant uit '99 met 264000+ op de klok. Alvast bedankt en een veilige dag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden