Ga naar inhoud

eatme

Members+
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door eatme

  1. Bedankt allemaal! Ik was op zoek naar schroeven (net als bij Ford) maar ik had dit niet verwacht. Ik ga morgen gelijk kijken. Update : Loshalen van de achterbank gaat echt heel makkelijk. Jammer dat er behoorlijk wat frituurolie onder lag, maar nu kan ik er tenminste bij. Bedankt
  2. eatme

    Loshalen achterbank zitting

    Er is pas frituurolie in mijn achterbak gemorst en sindsdien ruikt mijn auto naar een snackbar. De achterbak bodem ben ik aan het schoonmaken, maar er is volgens mijn ook olie onder mijn achterbankzitting gelopen. Kan iemand mij vertellen hoe ik de achterbankzitting van mijn B8 Variant zonder schade omhoog kan halenm om het te controleren en schoon te maken?
  3. eatme

    Velgen met TPMS sensor?

    Bedankt voor het snelle antwoord. In mijn display kan ik handmatig aangeven of bandenspanning goed is. Dat lijkt inderdaad meer op meten met ABS en omtrek dan drukmeting.
  4. eatme

    Velgen met TPMS sensor?

    Hallo, Ik heb pas een Passat gekocht en ben op zoek naar een setje wintervelgen. Nu vraag ik me af of er op mijn auto TPMS sensoren zitten. Ik kan op mijn huidige velgen het ventiel heen en weer bewegen. Betekend dit dat ik geen druk sensoren in de velgen heb? Ik zie ook geen druk in mijn display. Ik zoek gewoon een goedkoop setje zonder sensors voor de winter maar ik wil ook niet dat ik de hele winter tegen een rood lampje aan moet kijken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden