Ga naar inhoud

MartinB8

Members+
  • Aantal items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MartinB8

  1. Dat wel idd, zat even te kijken en naar Vorden is 237 km vanaf mij 🤪
  2. Nee had geen lekkage maar gaf het zelf aan dat ik dat wilde, ze hebben hem leeg gezogen en nieuwe in gedaan dus of het dan volledig vervangen is lijkt me sterk maar het is wat verser zullen we maar zeggen haha. ANWB heb ik sowieso het hele pakket ook met kar. Daar ik redelijk vaak weg ben met de honden met hondenkar ik nergens geen omkijken naar heb. Hoop het nooit nodig te hebben maar als het nodig is wil ik nergens over wakker liggen. Waar zit Vdub dan? Ik woon in Zeeland maar wil dit jaar nog keer de draagarm rubbers laten vervangen en daar ga ik niet voor de dealer haha
  3. Yes, alles. koelvloeistof, remolie, olie, dieselfilter, oliefilter, luchtfilter, interieurfilters, apk en een paar dagen een kruimelzuiger ( ID3 ).
  4. Een week of 2 geleden met mijn B8 variant 2.0 TDI handgeschakelde geweest voor service en APK ( die was slechts 4 euro meen ik ) bij de dealer. Het was in totaal € 678,- en beetje wisselgeld. Dit was vroeger de grote beurt zeg maar. Dus je kan het aardig vergelijken met die jou.
  5. Zelf dit ook gehad en gewoon weer voor de grote Bos.. gegaan maar bij een automaterialenzaak gehaald voor de helft van de prijs van de dealer
  6. MartinB8

    remschijven

    Hallo mede passat eigenaren, Ik zou graag mijn voorremschijven alvast preventief willen vervangen tegelijk met de remblokken. Is dit zelf mogelijk om te doen zonder elektronisch iets te moeten doen? Ik weet inmiddels dat de remblokken vanachter wel elektronische hulp nodig had toen. Tevens gelijk de vraag dat mocht ik uitwijken naar niet standaard remschijven en blokken er dan nog wel VW hulp word aangeboden. Daar het niet standaard meer word dan namelijk. Het gaat om de B8 2.0 TDI Highline uit 2015. Groejtes Martin
  7. ja gelukkig wel, wil de rekening niet weten in totaal haha. Nu weer garantie op alles 2 jaar dus dat is mooi
  8. Bij mij liep het dak bij aanschaf al niet lekker. Paar weken later sloot het dak niet meer, deed net alsof er iets tussen zat. Bij de betreffende dealer langs geweest, die heeft de boel gesmeerd. Paar weken later hetzelfde verhaal, diagnose gedaan en het frame werd vervangen. Maand later lekkage aan de passagier zijde A-stijl. Weer terug geweest, nieuw dak rubber is er in gegaan en dak gesteld doordat het toch iets scheef lag door het gewring van het rubber. Week of 3 later was aan het rijden wat je toch veel doet met een diesel haha. Ineens druppels tussen de knopjes van binnenverlichting op de hemel vielen naar beneden ( het miezerde wat ). Gelijk gebeld en kon hem gelijk neer zetten. Na diagnose waren ze het zat haha, nieuw frame erin, nieuwe rubbers, nieuwe motor, nieuwe bediening en zelfs nieuw glas! Oftewel compleet nieuw panorama dak, tevens de afvoer goten werden gereinigd. Al de keren dat ik ben geweest en elke keer leenauto's mee heeft me nis gekost behalve ergernis omdat ik de ruimte gewend ben van de B8 variant natuurlijk. Dit alles was allemaal binnen 8 maanden van de aanschaf van de auto bij de dealer. Denk alles totaal dat ze er 2 weken aan bezig zijn geweest al de keren samen geteld
  9. wat je zei over hoog olie verbruik klopt niet helemaal. VW vind dat nog niet zo bijzonder zeiden ze ooit tegen me. Pas zorgen maken onder de 1000 km met een liter olie haha.
  10. Kan dit niet op een manier vrij geschakeld worden dan eventueel?
  11. Ik wilde eens kijken of er ook stroom op de 12 volt aansluiting zit in de kofferbak. Daar zit idd stroom op haha, maaaaaar wanneer contact uit niet meer. Logisch natuurlijk maar ik zou daar graag verandering in hebben. Voor een elektrische koelbox toch wel handig denk ik. En als je er niks op aansluit neem ik aan dat er geen lekstroom ook is normaal gezien. De vraag is wie kan mij hier mee helpen om dit continu te voorzien van stroom?
  12. MartinB8

    Marters..

    Nou ff een bumpje omhoog. Ik wilde vanmiddag even naar de winkel en merkte toen ik van de oprit reed een knipperend gloeispiraal lampje op en een oranje lampje van de cc/acc. Gelijk de dealer gebeld en die zei kom maar gelijk langs dan kunnen we hem nog uitlezen. Auto was in noodloop gegaan wat duidelijk te merken was door geen vermogen meer te hebben. Kon net de 100 km/u halen ?. Eenmaal bij de dealer ging de kap open en de motorplaat ging er vast af. Hij ging hem uitlezen en oorzaak snel gevonden. Een door geknaagde vaccuum leiding van de turbo. Daardoor heeft de auto alle elektrische hulpmiddelen uitgeschakeld en in noodloop gezet. Even tijdelijk slangetje er tussen gezet en nieuwe word besteld. Het was duidelijk het werk van een muis vanwege muizen keutels. Nu het volgende, ze kwamen met een systeem om muizen te verjagen alleen is wel hoorbaar voor honden ook. Aangezien ik er 3 heb en een 4e komt ? ben ik wel eens benieuwd wat jullie er aan doen of advies voor me hebben.
  13. MartinB8

    Navigatie update

    nee hij zet het al gelijk uitgepakt op de HP laptop. dat is het probleem ook denk ik juist. heb al meerdere versies gedownload en allemaal komen ze volledig uitgepakt en al op me laptop te staan.
  14. MartinB8

    Navigatie update

    hij zet het als complete file op de laptop, dus uitgepakt en al. het downloaden kost rond de 1,5 uur. zodoende zag ik ook gelijk het aantal gig van het bestand. Als het gedownload is kan ik niet openen want de laptop herkent geen programma maar kan het ook niet uitpakken omdat het al uitgepakt staat.
  15. MartinB8

    Navigatie update

    keurig jouw link gebruikt, gedownload en geprobeerd te kopieeren naar de SD kaart maar weer de melding dat het bestand te groot voor de kaart is. Mijn ideeen zijn op nu.
  16. MartinB8

    Navigatie update

    wie o wie kan me hiermee helpen?
  17. MartinB8

    Navigatie update

    yes het is een volledig originele. altijd ook gedaan ook. tot nu dan haha.
  18. MartinB8

    Navigatie update

    scherm is diagonaal 17 cm
  19. MartinB8

    Navigatie update

    heb al van alles geprobeerd maar elke keer zegt ie dat bestand te groot is voor de sd-kaart. en dan kijk ik naar bestandgrootte en dan zie ik dat het op het kaartje nog ruim een gb over zou hebben maar hij doet het gewoon niet. nu net gekeken via discovercare programma en op vraag dat sd-kaart in de laptop gedaan moet worden ziet hem niet eens. dus hij herkent de sd-kaart niet eens. zowel niet als ik de sd-kaart op lock zet of op unlock
  20. MartinB8

    Navigatie update

    deze heb ik, zonder cd slot en sd sloten aan de zijkant dus.
  21. MartinB8

    Navigatie update

    ja maar ik heb dacht ik ook een media, want me slots zitten in handschoen kastje namelijk
  22. MartinB8

    Navigatie update

    nieuwe SD kaart via de dealer neem ik aan dan bestellen?
  23. MartinB8

    Navigatie update

    heren, heb een probleem met de navi. kende ineens helemaal niks meer. na aantal keren kaartje uit de sd slot gehaald te hebben en terug gezet te hebben nog niks. ik wist dat het al een niet zo up to date was dus dacht gelijk update doen. stappen gevolgd zoals bij vw op de site staat maar nu wil het gedownloade p177 bestand er niet op omdat de sd kaart te klein is. had het kaartje van te voren leeg gehaald uiteraard maar nu kan er dus geen nieuwe op. dat p177 bestand is iets over de 25 gb terwijl kaartje net geen 15 gb is. wie kan me de goede richting op wijzen :p
  24. op de belastingdienst stond gisteren nog dat de regeling met tarieven nog goed gekeurd moesten worden door de 1e kamer?
  25. Ja oké het ziet er idd wel beetje vaag uit allemaal maar ik zou het fijn vinden om me appjes te laten voorlezen en spraak terug te kunnen sturen daar ik veel onderweg ben. Daar zoek ik een oplossing voor sowieso.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden