Ga naar inhoud

Hazeltje

Members+
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Hazeltje

Profile Information

 • Plaats
  HARDERWIJK
 • Naam
  Eddy van der Goot

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hazeltje's Achievements

1

Community reputatie

 1. Hazeltje

  motor loopt slecht

  Hoi allemaal, foutcode geeft aan geen of onbetrouwbaar signaal van de sensor. maar de sensor is vervangen door een origineel nieuw part. blijft over kabels of computer. mijn gok is kabels ik ben van plan om een bypass te maken direct van de sensor naar de mm computer. de connector aan de sensor is een FEP 3D0 973 703 onderstaand het schema g28 is de krukas sensor G40 is de nokkenas sensor. deze is de rode in mijn metingen. 0
 2. Hazeltje

  motor loopt slecht

  Het is lastig meten beide metingen zijn in noodloop. Het lijkt of het signaal even wegvalt. Sensor is nieuw. En origineel. Ik denk aan of de kabel of de mm computer.
 3. Hazeltje

  motor loopt slecht

  onderste meting was de eerste meting. bovenste meting de tweede, sorry voor de rare volgorde.
 4. Hazeltje

  motor loopt slecht

  bedank, ik heb gemeten bij de MM module en vlak bij de sensor allebei geven dezelfde signalen. groen is bij het motor managment blauw is bij de sensor rood is de nokkenas sensor. kan het ook de motormanagment module zelf zijn die raar doet?? later heb ik ook dit nog gemeten, ik twijfel of het een correcte meting is of daadwerkelijk het probleem aantoond.
 5. Hazeltje

  motor loopt slecht

  Goede dag, mijn passt 1.9 TDI van 2008 loopt de laatste tijd slecht soms brand het mm lampje en het gloeidraad lampje, dan loopt de moter redelijk, ook esp en airbag branden. als de alarm lampjes uit zijn start de motor direct maar loopt hij beroerd en slaat bij stationair af. vanuit deze situat bokt de motor soms en gaan de lampjes van motormanagment, gloeidraad esp weer aan en loopt de motor weer beter (noodloop). Heb de sensoren krukas en nokkenas op de scoop gezet, geen rare dingen. toch geeft het motormanagment bij uitlezen aan dat de kurkas sensor fouten geeft.?? graag suggesties.
 6. Tijdens rijden bokte de auto waarna gloeispiraal motor en esp alarm kipperen en branden. Het vreemde was dat de storing tijdens rijden soms weer weg was. echter na een paar dagen bleef de storing. volgens de diag was het de krukassensor. deze vervangen (stomme plek achter het oliefilterhuis) maar de storing is er nog steeds. Heeft Iemand een idee wat het nog kan zijn, waar kan ik aan een elektrisch schema komen zodat ik e.e.a kan meten. bedank
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden