Ga naar inhoud

Jaap.Antwerp

Members+
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jaap.Antwerp

Profile Information

  • Plaats
    Antwerpen
  • Naam
    Jaap

Recente bezoekers van dit profiel

272 profielweergaven

Jaap.Antwerp's Achievements

0

Community reputatie

  1. Beste FerdY, Heeft u hier een afdoende antwoord op gekregen? Ook wij hebben oude firmware (VO3825254T 1730 ECE DL2 2022) en ik hoop eigenlijk dat nieuwe firmware draadloos gebruik van google auto mogelijk maakt (want met het snoertje is dat een "ramp". Ik verlies steeds connectie met m'n USB C snoertje)
  2. Ik denk dat u helemaal gelijk heeft. Onze VW Sportsvan heeft inderdaad Discover Media 8 (en niet Discover Pro). Als ik echter op de site van de downloads ga (zoals al eerder geschreven werkt bij mij ook de DiscoverCare niet), stuurt de keuze "Sportsvan" en "vanaf 2017" mij automatsch naar DP https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/int/en/index/downloads#/ Weer een minpuntje voor VW ....
  3. een sportsvan is een type VW Golf (vroeger was dat de Golf+)
  4. Bedankt voor de tip. Ik heb een Sportsvan en ben via selectie Sportsvan na 2017 op de download terecht gekomen. Maar bedankt, ik ga nog eens kijken.
  5. Ik heb de zip file (P175_N60S5MIBH3_EU.7z) ook gedownload (niet via DiscoverCare, want die geeft steeds na enkele uren een foutmelding). Daarna uitgepakt en proberen te kopieren naar mijn VW SD kaart. Echter..... de uitgepakte ZIP file is zo'n 27 GB groot en de VW SD kaart is "slechts" 14,7 GB groot. Begrijpt u het?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden