Ga naar inhoud

Dieselstoker

Members+
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door Dieselstoker

  1. Werkte perfect, duurde wat langer voordat het stuur binnen was maar binnen 10 minuten stuur vervangen en gecodeerd. Bedankt dieseltje
  2. bedankt zal van de week eens kijken in vcds
  3. Dieseltje weet jij zo wat je precies aan moet zetten met coderen ? Als het goed is wordt dinsdag het 8 knops stuur met flippers vanuit Duitsland verstuurd
  4. Ja dat zit er inderdaad werkend in
  5. Dieselstoker

    Stuur vervangen

    Ik heb op het moment in mijn passat b6 2.0tdi dsg een 8 knops stuur zonder dsg flippers. Ik zou graag een met willen, nu zit ik alleen met een paar vragen waar ik niet helemaal uitkom. 1. als ik een 8 knops stuur pak met flipper volstaat mijn 3C0953549AC stuurmodule dan ? Zo niet welke moet ik dan hebben ? 2. als ik naar een 12(multifunctioneel) knops stuur met flippers ga moet ik de AH,AJ of AK hebben ? Of zit hier ook verschil tussen ? bedankt voor jullie tijd alvast.
  6. Dieselstoker

    Oorzaak P2563?

    Dus zolang je die test niet uitvoert, houdt die pot zoiezo geen vacuum ? Of moet die vacuumpot op de turbo altijd vacuum behouden als je met een vacuum pompje vacuum trekt ?
  7. Dieselstoker

    Oorzaak P2563?

    Kan iemand mij vertellen hoe deze test werkt ? Moet ik iets aanzetten in vagcom of kan ik gewoon een vacuum pompje op de vacuumpot zetten en kijken of hij zijn druk houdt ?
  8. Heb er nu 4 rode t10 lampjes inzitten en die werken perfect met de ambient dus het lag gewoon aan de leds die niet te dimmen waren. Probleem opgelost.
  9. Ik heb een B6 daar kan ik alleen voetverlichting aan en ambient aanzetten. Byte 16 bit 7 staat aan, verlichting is aan maar denk dat deze leds niet tegen dimmen kunnen
  10. Ik heb alleen het witte verlichting niet nodig, ik wil zowel de voet verlichting tijdens het ontgrendelen en ambiant light rood hebben.
  11. Ja die had ik al gevonden en die stond ook aan. Heb het nu uitgezet omdat het niet lekker werkt. Heb het waarschijnlijk al gevonden, de ambient gaat via de dimmer en de ledjes die erin zitten werken alleen als de dimmer op max open staat maar zodra hij iets lager komt dan gaat hij uit en komt hij met geen mogelijkheid meer aan behalve dan contact eraf en opnieuw erop. Echt alleen als vanaf het begin contact de dimmer op 100% staat dan werkt de ambient anders niet. Dus het wordt opzoek naar andere ledjes die de dimmer wel aan kunnen of terug naar normale 10 met rode kleur huls eromheen.
  12. Ik heb een passat 3c uit 2008 met 3C8 937 049 E boordnet, ik heb voetverlichting geinstalleerd en werkt bij het ontgrendelen en openen van de deur maar in vdcs kan ik ook voetverlichting als ambient aanzetten maar dit pakt hij niet. Het gaat om een 3C set voetverlichting met + en - met led lampjes erin. De - zit bij de bestuurderskant op het massa punt achter het kickpaneel en de + zit op pin 7, de sterkte is in te stellen via de MFA. Ik zit al een paar dagen te zoeken op internet zonder resultaat en ben al een hele avond aan het zoeken geweest in vcds maar krijg het maar niet voor mekaar. Is er iemand die weet wat het eventueel kan zijn ?
  13. Ik ben niet zo thuis in alle verschillende versies maar het is een 1T0 035 680 B dus ik neem aan dat het een B versie is ?
  14. Oja vergeten Hw version: H03 Sw version: 4120 Voor de volgende mocht hij/zij problemen hebben.
  15. Beste mensen, Het probleem is opgelost. Heb zondag bij Rob 1.8turbo een software update gehaald, toen ik wou gaan updaten thuis bleek het loopwerk van de rns kapot te zijn. Dus nieuw loopwerk besteld en die zojuist vervangen daarna de update gedraaid en hij koppelt perfect en kan zowel spotify met de rns 510 als mijn stuurwiel bedienen. Iedereen hartelijk dank voor het meedenken.
  16. En hoe kan ik dat controleren ? Daar heb ik zeker vcds voor nodig ?
  17. Ik ben sinds gister eigenaar van een passat b6 met rns 510 met bluetooth module. Nou krijg ik me telefoon gekoppeld met de rns, ik kan bellen en spotify streamen maar daar komt het probleem. Als ik spotify gestreamt krijg dan kan ik spotify niet bedienen via de rns of stuurwiel en krijg ik geen nummer info op het scherm, als ik dan op bluetooth druk op de rns dan krijg ik de nummer info en kan ik spotify bedienen maar dan doet de audio het niet. De bluetooth module die op het moment in de passat zit is: 7P6 035 730 M Ik heb geen idee wat het kan zijn. Alvast bedankt voor het meedenken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden