Ga naar inhoud

Bert 1969

Members+
  • Aantal items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Bert 1969

  1. Zit een prima geluid in, maar ik dacht als het beter kan met zon “helix” dan zou dat mooi zijn. Maar dat kan dus niet..
  2. Ik heb inderdaad een versterker onder de bestuurdersstoel zitten..
  3. Zou dat wel willen, maar ben geen full member en heb ook nog geen 100 nuttige Posts.. dus ik mag volgens de regels hier niets verkopen.
  4. Ben er inmiddels achter dat deze niet geschikt is voor mijn auto. (Sound-mid 1) was volgens mensen die er verstand van hebben alleen geschikt voor audiosystemen die nog niet versterkt zijn (passief) dus deze gaat marktplaats weer op ?
  5. Hallo, kan deze subwoofer (helix) ook op een Passat met vw soundsysteem? En als dat kan is er dan ook een flinke verbetering?
  6. Misschien ooit maar de tip van golfiev5 maar uit laten voeren????
  7. Bedankt voor de reacties, lees ze nu pas.. kon een en ander niet weer vinden op het forum. Heb de klep inmiddels op een apparte afstandsbediening zitten. Er zit nu een afstandsbediening tussen van een centrale deurvergrendeling. Deze geeft nu het pulsje voor het sluiten van de klep. 1 nadeeltje van deze manier is dat hij de stroom krijgt van een achterlicht. Deze moet dus branden om de klep te sluiten. Ik had gehoopt dat het achterlicht op de dagrijverlichting aangesloten kon worden. Maar dat kan schijnbaar bij mijn auto niet.
  8. Helaas maar dank je voor de reactie. Gr bert
  9. Hallo, Weet iemand of je de muziek die op de hdd staat kan kopiëren naar een sd kaartje? Gr
  10. Ben inmiddels stapje verder.. kreeg het advies om even op ‘ ‘vagcom’ te googelen
  11. Heb bij de dealer gevraagd, en die zei dat bij sommige modellen de achterklep dicht ging als de knop op de sleutel 3a4 seconden werd ingedrukt. Maar dat werkt bij die van mij niet.
  12. Bert 1969

    Automatische achterklep

    Hallo allemaal, Ik heb een Passat b7 (2012) met automatische achterklep. Nu is mijn vraag of de klep ook op een of andere manier weer met de sleutel dicht te doen is.. of op een andere manier dicht te doen is bij de bestuurdersstoel. Zit namelijk in rolstoel dus lopen naar de achterklep om op het knopje te duwen is lastig als de rolstoel in de bagageruimte staat;-). Rolstoel wordt er ingezet door “robotarm” vanaf de bestuurdersstoel. Gr Bert
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden