Ga naar inhoud

Janpoelgeest

Members
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Janpoelgeest

  1. Update, thermostaat is vervangen komt weer goed op temperatuur. Is idd een hele klus om er bij te kunnen. Dynamo kan blijven zitten, al is dat wel iets onhandiger werken. Iedereen bedankt voor de info.
  2. Hartelijk dank voor de informatie.
  3. Dank voor jullie antwoorden. ik lees verschillende locaties op het web, vandaar mijn vraag, sorry als deze dom overkomt maar ben graag voorbereid aan het werk.
  4. Janpoelgeest

    Thermostaat b7 tdi

    Goedemiddag passat rijders, Heb een kleine vraag, wil de thermostaat vervangen van mijn passat b7 uit 2011. Het is een 1.6 tdi bluemotion, handgeschakeld. Mijn vraag is waar zit deze precies, dacht zelf vlak bij de dynamo?, en is het voor het vervangen iets om rekening mee te houden of is het gewoon oude er uit nieuwe er in Alvast dank voor jullie hulp. gr, Jantje
  5. Bedankt voor je reactie, we gaan hem opzoeken en controleren.
  6. Update: Helaas alarm ging weer af afgelopen nacht. Heb hem uit laten lezen de volgende code kwam naar voren: 01134 - Alarm horn H12 004 - No signal/ communication Na wat speurwerk op internet, zegt men dat je dan de horn moet vervangen en/of bekabeling controleren, of zouden er nog andere zaken zorgen voor het trippen van het alarm? naar mijn idee zou dan een deursensor er ook bij moeten staan als hij daar op afgaat toch? Zijn er forum genoten die dat bij deze type wagen al eens tegen zijn gekomen? Kan iemand misschien ook aangeven waar deze ongeveer zit, mijn vermoeden is dat deze recht boven het voor wiel gemonteerd zit? Wederom dank voor de hulp.
  7. Update: Storing mogelijk gevonden, de telefoon lader in de sigaretten aansteker had een defecte kabel. heb de lader nu een week niet gebruikt en geen problemen meer. Dank voor het meedenken.
  8. Beste forumgenoten, Heb sinds kort een klein probleem met denk ik mijn interieur alarm. Ik rijd een passat station b7 uit 2011, 1,6 diesel. Als ik de auto opslot doe, dan gaat bijna gelijk de pieper en gevarenlichten af/aan. Het gebeurd niet altijd maar af en toe. Nu afgelopen week 3 keer voorgekomen. Iemand misschien een idee wat dit zou kunnen zijn? Ik zou erg geholpen zijn. Alvast dank. Jan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden