Ga naar inhoud

P00ky

Members
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

12 Good

Profile Information

 • Geslacht
  Male
 • Plaats
  Passat Land :-)
 • Naam
  P00ky
 1. Dag AlexanderPeters,  Ik had precies het zelfde probleem het is de spanroll! dit is een bekend probleem bij VW. VW geeft aan na 235km dan moet je het distributieriem vervangen, dus jij hebt problemen bij 89.000km onder coulance laten maken en ook gelijk distributieriem vervangen. Laat je niet weg jagen door de VW dealer. ( dit probleem staat ook in hun system dat het een bekende issue is ) Ik had ook veel moeite moeten doen bij de VW dealer. Die van mij stond de teller op 130.000km bouwjaar 2015 (toch onder coulance vervangen) wel wat bij betaald.
 2. hij stond te straks net achter de pijp waar de kabel naar buiten gaat, deze hebben we meteen verlengd hersteld.
 3. Beste allen, Bedankt voor alle info het is opgelost, Van morgen even bezig geweest met een vriend van me, het was een kabel breuk ik heb de linker zei kap af gehaald van de kofferbak daar zitten diverse kabels lopen en daar zat de breuk duidelijk zichtbaar deze inmiddels hersteld en het lamp doet het weer.
 4. Dag Diver, Thanks man, kan je ook op chassisnummer zoek3n? Dan kan ik die voor je opsturen. Wat is ongeveer de arbeidkosten ? mocht ik het via de dealer doen en heb jij misschien ook schema of wiring diagram voor me 😀 dat zou echt tof zijn. Maar nogmaals bedankt
 5. Hoi Wulfke, Bedankt voor je bericht, waar vind ik klep kabelboom ergens weet je dat? en is er ook een bedradings schema voor mij passat. je moet dus de breuk gaan traceren vanuit de kofferbak en en de kabel gaat door naar het pijp van de kofferbak.. dus moet een hoop open maken dat wordt wat, heb tekeningen of schemas nodig maar ik kon niet zo snel iets vinden op internet.
 6. Dag PatrickDS, Ik ben bang dat het inderdaad een kabelbreuk is, heb aan een collega gevraagd (elec achtergrond) om te meten, op een kabel grijs/rood geen stroom hij heeft een lus gemaakt van een werkende verlichting naar het defecte kabel en toen werkte het weer.... maar alleen gaat de foutmelding op mijn display niet weg of gaat het weg na een reset? Ik ben bang als ik naar de dealer ga dat het een hoop geld gaat kosten om de kabel breuk op te sporen? Toch?
 7. Beste mede Passat rijders, Ik heb een raar probleem. Mijn achter verlichting aan de linkerkant het korte stuk die gemonteerd zit aan de kofferbak doet het niet ook geen rem licht, wel als ik achteruit ga dan werkt het witte verlichting wel. Mijn achter verlichting is LED, dus ik dacht waarschijnlijk unit defect ik nieuwe besteld op internet (hella merk) ontvangen ik gelijk monteren maar werkt nog steeds niet. Ik heb zelf wining kennis van zekeringen. Welke zekering kan ik eventueel controleren want ik hebt 2 zekeringen bak Naast de accu Onder het stuur Heb wel een overzicht gemaakt eigen foto maar ik weet niet of deze klopt of zie ik iets over het hoofd, zie bijlagen. en op mijn display krijg ik ook een foutmelding dat mijn achter verlichting links controleren. Ik hoor graag enige advies, alvast bedankt. Zekering overzicht passat b8 3G2 2015.pdf
 8. Dag Vdub, Ik heb vandaag weer een video gemaakt het is wazig maar het gaat meer om het geluid link: https://streamable.com/qpgwt Ik heb me telefoon op de brandstoffilter gezet.
 9. Dag Vdub, Ja sorry als ik voor het motorkap sta dan is het links onder in de buurt van de distributie omgeving
 10. Beste Leden, Ik heb jullie advies nodig. Heb afgelopen oktober heb ik span rol/distributie riem en waterkoeler vervangen onder coulance en het gepiep en de klacht wat ik toen had was weg. Tot mijn grote verbazing hoor ik vandaag een soort gelijkwaardige geluid. Wat kan dit zijn ? voor dat ik VW dealer heel erg lastig ga vallen. Zie link voor het geluid https://streamable.com/8tcs1 In de tussen tijd heb ik ook de airco aangezet en weer uit gezet om te kijken of daar iets mee zit. Ben er wel een beetje klaar mee Alvast bedankt
 11. ah dat is inderdaad een geode oplossing ja tuurlijk, bedankt
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forumvoorwaaden